Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

neví někdo jak odstranit výstrahu "servis", která svítí po roce provozu a upozorňuje na garanč.prohlídku,pokoušel jsem se to vymazat dle návodu, co někdo popisoval u dízlu,ale u mého benzínu to tak nejde, poradí někdo ? jedná se o 2008 r.v. 2017 1.2 Pure Tech 110k automat

Odesláno

Dík za info,ale tohle jsem zkoušel podle toho návodu,akorát jsem ještě neodpojoval baterii, což budu muset asi udělat,jinak to "servise" svítí stále

Odesláno

Pokud ti svítí nápis  SERVICE , tak můžeš mít také nějakou závadu. To by potom samozřejmě nešlo vymazat. Zkontroluj, zda vše funguje jak má. 

Odesláno

no vše funguje jak má (i kapalina je-ha ha),ale značka klíče -100 km je tam také +to servise, ale dnes až přestane pršet zkusím odpojit tu baterii a dám vědět

Návštěvník
Odesláno

Pokud jsi to delěl tímhle postupem a nezmizelo to, tak máš závadu:

Odesláno

Jó zkoušel jsem to už vickrát a pořád stejně,no ještě zbývá ta baterka i když nerozumím tomu dodatku co k tomu píšou v návodu o tom odpojení, ale budu to zkoušet

Odesláno

Takže odpojil jsem bateriji a zase nic,znovu jsem zkoušel popsaný postup a nic, zamkl jsem auto a po 5 minutách odpojil bateriji (jak píšou v příručce),ale opět to tam svítilo.Tak jsem zapl klíček a vypl a když ještě palubovka svítila (jelikož má spoždění než zhasne),tak jsem to tlačítko zmáčkl a za pár sekund při stálem držení tlač.zapl klíček a začlo to odpočitávat přesně jak je popsáno a už je to v cajku.Takže chyba byla asi v tom,že jsem to vždy držel až po zhasnutí palubovky a pak zapínal klíček.

Díky všem co se mi snažili pomoci vyřešit problém !!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...