Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máš vepředu tři místa a chceš jen dvě? vyměnit dvojsedlo za jednu sedačku? tak toto papírově neprojde, musel bys mít povolenou přestavbu od Peugeot

Guest Zvěřina
Odesláno

Teda nevím, ale já jsem koupil 8 místnou verzi a v TP mám psáno 9 míst. STK v klidu.

Odesláno

Preto som sa pýtal na to, lebo som počul o takom prípade. Ja auto ešte nemám, len chcem kúpiť, ale nebudem vymýšľať, budem hľadať rovno 8 miestne.

Odesláno (upraveno)

nechci do toho kecat - ale pokud chces kupovat 9 mistne auto mel by si mit ridicak snad kategorie D1
coz asi nemas takze ti stejne nebzyde nic jinehosehnat jen 8 mistne - a modlit se ze bude mit v papirech 2-8 mist - pak muzes resit jak ty sedadla namontujes

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
Citovat

Řidičský průkaz na auto (skupina B) vám umožňuje řídit vozidla s maximální povolenou hmotností do 3500 kg. Řidičské oprávnění skupiny B je omezeno na 8 míst k sezení (řidič není započítán,) pokud byste chtěli řídit vozidlo s 9 a více místy pro spolujezdce, pak budete potřebovat řidičák na skupinu D. S řidičským průkazem na skupinu B máte oprávnění řídit motocykly skupiny A1 s automatickou převodovkou.

Odesláno

Správná odpověď je podívat se do TP,  pokud je tam něco s pomlčkou, např. 5-9, tak lze mít jakýkoli uvedený počet. U Experta to sedadlo spolujezdce lze snadno přehodit za dvojsedadlo, má stejné úchyty. To jednosedadlo má velkou výhodu, když tam máš v druhé řadě dvě dětské autosedačky po stranách u dveří, tak žena doprostřed nastupuje právě předním sedadlem a přejde si dozadu (nikoli za jízdy).

Zvěřina: věřím, že máš v TP taky tu pomlčku, jinak by to neprošlo.

image.png.1a9534f154132e3fc11cdb43bc87b5c3.png

Guest Zvěřina
Odesláno

Ne, mám tam lomítko ;)) jen mě překvapuje, proč tam není 2/9. Dvoumístná verze je nepřípustná? Třeba pro případ převozu nákladu.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ono je to celkem jedno kolik tam máš sedaček během běžného ježdění  (já pravidelně vyndanou prostřední řadu), ale důležitý je u STK mít tam všechny dle techničáku,  kdy by měli kontrolovat bezpečnostní pásy u sedadel (minimálně jejich přítomnost).

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
  • O 5 měsíců později...
Odesláno (upraveno)
V 3. 2. 2019 at 14:32, Zvěřina napsal:

Teda nevím, ale já jsem koupil 8 místnou verzi a v TP mám psáno 9 míst. STK v klidu.

Úplně stejná zkušenost.

Upraveno uživatelem Vladimir121
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak sedačku jsem za dvousedadlo vyměnil, zbývá jen se zbavit hlášky systému: "Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty". Nevíte, je možné jen softwarově nastavit v řídící jednotce nebo je nutné nějak odporově propojit dráty pod sedadly? Díky za rady... 

Upraveno uživatelem stambi
Odesláno

snižovat počet míst můžeš svévolně.. obráceně je to horší...je to stejné jako když vyndáš u osobáku zadní sedadla a vezeš náklad..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...