Atimaster Odesláno 22. únor 2019 Odesláno 22. únor 2019 Pěkná kára, kámoš reď zhání nějakou pěknou 206 pug_amater ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 22. únor 2019 Odesláno 22. únor 2019 V 12. 2. 2019 at 9:32, pug_amater napsal: No mám to stejně výfuk bude pomalu dražší než kupní cena auta :D Tady ještě ODKAZ na to sání.. Prý zvyšuje razantně výkon a kroutící moment. Pepito ohodnotil 1 Citovat
pug_amater Odesláno 25. únor 2019 Autor Odesláno 25. únor 2019 (upraveno) @Milan+ Abych měl hodnotit sání.. jsem z toho za tu cenu poměrně zklamaný Na výkonu to nepřidá asi nic, pocitově jde auto lépe za plynem (ani jsem nečekal, že to bude znát). Jsem zklamaný z celkového zpracování, čekal jsem něco trochu jiného. Ale výfuk hodnotím kladně Upraveno 25. únor 2019 uživatelem pug_amater Citovat
pug_amater Odesláno 22. březen 2019 Autor Odesláno 22. březen 2019 Neměl jsem vůbec čas psát nějaké info. Ale rozvody (INA) hotové, spojka hotová (LUK), sada klinaku (INA) hotová a ještě se musel vyměnit jeden držák motoru. Co se týče motorové stránky asi další plány nemám, jen bych rád vyměnil i ostatní silenbloky a cívku. O víkendu budu měnit podvozek, tak se budu snažit udělat fotky. A občas zlobí zadní čidlo ABS, tak bude potřebovat koupit nové. Chudar ohodnotil 1 Citovat
Chudar Odesláno 9. duben 2019 Odesláno 9. duben 2019 Hele jen pro zajímavost, na kolik tě vyšla výměna spojky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.