Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co na ní říkáte - mě to příjde jako, že jim trochu zamrzlo a teď dělají všechna auta uplně stejně. Myslim si že 6tka má svůj nenapodobitelný oduševnělý styl, ale 7ma je jen menší kopie něčeho jiného. Co vy na to?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Máte recht, 206ka přišla s novým kabátem,ale 207 je jen modernější verze. Podle mě nic moc novýho. Nevypadá sice špatně,ale nijak zvlášť mě neoslovila. Možná proto,že mám čerstvě 206ku a moc se mi líbí:super

Odesláno

Bohužel s vámi pánové nemůžu souhlasit, 207čka je dle mého názoru mimořádně vyvedené vozítko! Mě se samozřejmě 206ka moc líbí, ale 207 je prostě dokonalá a těch pár centimetrů navíc není na škodu.

Asi je to tak, že beruškám se líbí 207 a slonům 206.:D:D:D

Odesláno

Za sebe bych řekl, že se mi líbí moc. Co se týče stejného či podobného designu u všech nových aut Peugeot, tak to je celosvětový trend všech automobilek, takže si na to budeme muset zvyknout.

• O 1 rok později...
Odesláno

mě se od začátku líbila 206 a bylo to auto snů,když jsem viděla v tv reklamu na novou 207 tak jsem malinko váhala co si koupit.Když jsem jí pak viděla 207 na parkovišti tak jsem to okoukla a jasně jsem řekla,že sice pěkná moc,ale 206 je 206.Tak jsem koupila 206 auto snů)))

Odesláno
Původně zaslal: Evík206

Mě zezačátku moc neoslovila, ale začíná se mi teď líbit čím dál víc....:super

Asi budu potřebovat víc času.Je jich tady zatím málo:roker

Odesláno
Původně zaslal: Gina

mě se od začátku líbila 206 a bylo to auto snů,když jsem viděla v tv reklamu na novou 207 tak jsem malinko váhala co si koupit.Když jsem jí pak viděla 207 na parkovišti tak jsem to okoukla a jasně jsem řekla,že sice pěkná moc,ale 206 je 206.Tak jsem koupila 206 auto snů)))

jj.. :super

post-0-14109599698693_thumb.jpg

Odesláno

Mně se teda 207 líbí, byť jsem si musel na ten čenich trochu zvykat. Ale klidně bych si jí odpustil, jen pokud by šlo mít ve 206ce novou přeplňovanou 1.6 16V THP s přímým vstřikem benzínu! :mrk Standardně má ten motor 150 BHP, což je hodně přiškrcený (na turbo) a co v něm je ukazuje až v úpravě pro 308 RC-Z, kde má sériový výkon 240 BHP !!! To je fakt SLINT, to chcu! :D:D:potlesk

Odesláno

207 ee doma bola asi 3 tižne a čo som sa nanadaval u vystupovania za tie 3tizne to som nenadaval ani na šachte mam dost dlhe nohy ale ten široky prah je hnus litka na gatoch špinave no hold auto do južneho podnebia anie ku nam do snehu a maglajzu to same pry nakladke a vykladke veci z kufru ten naraznik by mohol byt dlchši nech je to aspon vžime zaživnejšie a pračka ma čo robyt :bacha:bacha:bacha a ata hrana na prednich svetlach fakt super

ps:moj nazor :super:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...