Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Hehe, ako to zapinas ? ja to nemam v menu ... pozeral som hore, led pasky tam mam. Na nejakych zahranicnych forach som sa docital ze nejaka chyba v sw, par ludi ma rovnaky problem.

Upraveno uživatelem rass76
Odesláno

dik za info, zapina sa to v menu "Vehicle settings/Lighting/Mood light", viem ze to nie je zazrak, ale je to funkce a funkce ma fungovat a ja to v menu nemam. 

Na nemeckom peugeot fore to riesi vic lidi, ze im to neslape.

image.png.7839ed3f8341f0d425103a363ceb3d99.png

• O 2 týdny později...
Odesláno

cize to ma fungovat v kazdom allure? mne nesvieti nic a nemam to v menu, myslel som si, ze to bolo za priplatok... aj ked z priplatkovych veci nemam iba ten pack, co je v nom adaptivny tempomat...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mám EAT8 Allure a technik z Peugeotu říkal, že jde o SW problém a čekají na update - tak uvidíme jak dlouho... Já to moc neřeším, někde jsem četl komentář majitele, že má opačný problém a při nočních cestách to světlo po čase vadí, takže než aby svítilo stále je asi lepší když vůbec nesvítí...

• O 1 měsíc později...
  • O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den. Pomohlo nejak ten sw ? Kupovali sme jazdeného travelera aj keď nám tvrdili že tak je všetko tak som napríklad zistil že to nemá automatické diaľkové ani adaptívny tempomat. Ale keď pozriem pri panoramatických oknách , vypada to že tam sú led pásiky. V menu tu položku tiež nemám. Či sa to da teda softwarovo opraviť. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Ahoj, ano uz mi to funguje, okrem sw tam od vyroby chyba aj nejaky kabel, v servise by malu vediet. Druha otázka automaticke dialkove a adaptivny tempomat je priplatkova vybava.

Odesláno (upraveno)

Ďakujem za odpoved. Skúsim vyzistit v servise. K druhej odpovedi. No aj som si myslel že to bude nejak balík navyše aj keď mi predávajúci tvrdil že je tam všetko čo tam slo dať 😁

Ps : k tomu interier osvetleniu , keď to spravili objavila sa aj položka v menu ? Ďakujem 

Upraveno uživatelem hurrican
Odesláno

adaptivní tempomat mám, ale v podstatě je nepoužitelný, protože auto neumí brzdit, pouze ubírat plyn. A i přes nastavení vzdálenosti je to špatný třeba když na dálnici dojíždíš kamion, chystáš se na předjetí a v tom to ubere plyn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...