Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taxem si včera udělal veylet trochu si zablbánkovat na sněhu. Je to skutečná pohoda, páč je k dispozici neuvěřitelně velká absolutně plocha, kde není možnost kohokoliv ohrozit, nebo se někam trefit.

http://sweb.cz/Nik.tom/blb%C3%A1nkov%C3%A1n%C3%AD%20001_resize.jpg

http://sweb.cz/Nik.tom/blb%C3%A1nkov%C3%A1n%C3%AD%20002_resize.jpg

Bezvadně se dá testnout, co se s autem dá dělat ve 130 a docela sem se divil co všechno jde zvládnout, když člověka neděsej po stranách stromy :-) Jediný a snad nejhorší, co se může stát je asi toto:

http://sweb.cz/Nik.tom/blb%C3%A1nkov%C3%A1n%C3%AD%20011_resize.jpg

http://sweb.cz/Nik.tom/blb%C3%A1nkov%C3%A1n%C3%AD%20012_resize.jpg

To když v kilutřiceti roztočíte auto, jak čamrdu a vyletíte hoooodně mimo osu. :-)

V každým případě je to neco, co umožní získat trochu adrenalinovou formo vědomí toho, co umim za volantem v případě, že se nebojim. Zkrátka, žádný kličkování na pidiplácku mezi kuželama - nic ve zlym Medvěde...O výkendu se chystam znova a rád bych si vzal kameru, ale potřeboval bych s sebou ještě min 2-3 auta, tak pokud by se někomu chtělo... Je to u Strakonic, takže z Práglu cca 90 Km...

p.s. Rozhodně nebudu kontrolovat řetězy a startovací kabely...:D:D:D

[upravil dne 13/2/06 Hics]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Hezký :) ...Koukám bobísku, že jsi ty kabelořetězy jen tak nerozdejchal...:P:P:P

To výš, že ne...:D:D:D... Prostě lidově řečeno - nejsem typ, kterej si bere gumu, když nechce píchat a eště si za to nechat srážet body?...:D:D:D

Odesláno

a jak dle stop vidět, taks buď jezdil jako ďas, nebo tam jezdí lidí víc. A nemáš třeba strach, že se někde ve štorcu sekneš a ve 130 to hodíš přes boudu?

Odesláno

:aut:aut:aut:aut:aut je videt, ze nejsi spravny pionyr, alebrz pionyr je vzdy pripraven :D :D :D My jsme meli retezy, ale ne kabely, ale az tak jsme to neprozivali....nase auto nestartuje ani s kabelama, tak na co je vozit :D :D :D:) :) :):P :p :P

radeji pridavam rovnou omluvu to Juneau: Honzi, promin, ja mam jinak Nufa rada a preju mu brzke uzdraveni :)

Odesláno

To Hadra: Nemám ručku na zadek, tak ono to dostat do štorcu ve 130 je trochu problém, ale tam fak¨neni o co zaškobrtnout....

To Netopírka: Hele, výš, jakej sem jízlivec a že si neodpustim žádnou příležitost pro rejpání... A dneska už pionýrem neurazíš... u nás v robotě je momentálně nejhorší nadávka \" Ty socánku!\":D:D:D

Odesláno

Brňáci, neznáte nějakej takovej plac?

Já posledně co sem takhle jezdil tak sem škobrtnul, přejel rantl, bouchl do zábradlí a auto zůstalo viset ve vzduchu. Pomohli až silničáři.

A zaměstnanci z místního Penny Marketu měli o zábavu postaráno.

Odesláno

Tommy306

ja ani nemam tucha kde to barenst našel a kde to je a kolyk je tam snehu

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

Tommy306

ja ani nemam tucha kde to barenst našel a kde to je a kolyk je tam snehu

to byl ftip...pochybuju, že by to bylo veřejně přístupný

...ale stejně by to bylo fajn:aut

Odesláno

Muhehe, takže Tchořky 2 jsou na spadnutí. Jes mén, jestli bude v suboootui časík, tak se s tebou svezu. Leč bez Téčka. Že bych ti třeba obslouhnul tu kameru nebo něco. Brekeke

Odesláno

Hics : Je to suprové zablbnutí, co? :super

Jezdíme tady v Brně na parkovišti u Velké ceny. To samo, velký plac, uježděný sníh, ovšem už se to hodně ujezdilo, místy na led.

Časem člověk zjistí, že i když je to fajn, chce si to vytýčit tra? a zkoušet reakce udržet se ve zvolené stopě. Tam se pak zjistí, co to auto dělá, když ho potřebuje někam cíleně nacpat. Stačí petflašky s barevnou tekutinou, červeným sirupem, pneumatiky.

Já to takhle natrénoval a při návratu z Velké ceny jsem to vyzkoušel na klasické silnici. Dlouho se to drželo, až pak na mně přišel jeden nekontrolovatelný smyk. Skončil jsem korektně v protisměru.... (sám ....samozřejmně, nebudu blbnout v plném provozu).

Je to ale dobré k natrénování smyku a reakcí auta.

Jo, zkoušel jsi při smyku přibržďovat nožní brzdou? Působý to jako samosvor a smyk se tím líp zvádá. Je potřeba ale hodně citu a trenigu. Mně se to moc nedařilo, kamoš to zvládá.

Odesláno

To Ladis:

Souhlas. Neni nad to si ověřit limity auta, rychlosti a povrchu. V praxi se to pak zatraceně hodí. A ručku sem nezkoušel z jednoho prostého důvodu... Xantia ji má na přední kola - z důvodu bezpečnosti při poruše hydrauliky aby auto bylo možno co nejrycleji zastavit, což je dobrý bezpečnostní prvek, ale na sněhový blbánkování poněkud na houby...V mym případě lze podobnýho efektu docílit přibrždováním a sočasně držet motor pod plynem. zadní kola, který nejsou v tu chvíli hnaný se zablokujou a s předníma se pere motor. To? teorie... V praxi mi to ale vůbec nejde...:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...