Háček Odesláno 9. listopad 2018 Odesláno 9. listopad 2018 Zdarec, tak mam na prodej další kola speedline SL299 z 205ky GTi , Tentokrat se jedná o originální kola Speedline SL299 Made in Italy, v puvodním laku s oděrkama a škrábancema od běžneho používání , kola nejsou nakopaná ani nehážou. Jsou k nim středové krytky se znakem peugeotu (asi také originál) . Nazuty pneumatiky Landsail LS288 195/55R15 (osobně jsem je měl na 405ce a byl jsem překvapen výkonem pneumatik) , jeté cca 2 měsíce před zimním počasím. Cena 6000,- za celou sadu s pokličkama plus přidám šrouby . Osobní odběr Kolem Liberce, do 30Km je dovezu
Háček Odesláno 9. listopad 2018 Autor Odesláno 9. listopad 2018 Tak ted mi volal první zajemce v neděli je vezu do paceřic. Pokud se rozhodne že si je nevezme dám vědět a pokud se prodaj tak dam taky vědět
Háček Odesláno 11. listopad 2018 Autor Odesláno 11. listopad 2018 Tak kola jsou prodaná, putovala do dobrych rukou jiriho soumara a romana mihulky, vice info na https://www.ewrc.cz/image/419291/
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.