Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mam problem. Neviem cim to moze byt ale ked pridam plyn tak auto sa nerozbehne rovnomerne ale najprv zacne kopat a cukat motor a az potom sa rozbieha. Toto cukanie trva aj potom ked trosku silnejsie pridam plyn napr pri obihani. MAl som tento isty problem asi pred pl rokom ale ked som kupil nove sviecky tak to prestalo. Teraz sa to objavilo znovu ale vymena sviecok za nove nepomohla. Viete mi niekto poradit? Dik

Odesláno

No já když jsem auto koupil tak se chovalo podobně. Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a to myslím moc nepomohlo. Tak jsem ho zkusil nějakej čas krmit V-Powerem95 od Shellu a myslím že to opravdu pročistilo celej palivovej systém a auto dost ožilo. :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

trnkos: ak by si sa trosku vyznal do problematiky hokeja medzi slovakmi a cechmi tak isto by si vedel ze ste jedine muzstvo pri ktorom nas team znervoznie. Otvorene to pripustame ale keby si sledoval hru pri inych zapasoch tak vies ze nas tim je dobry tim tak ako aj vas! my sme vyhrali vsetky zapasi a jeden prehrali s vami takze sa pozri ako ste hrali doposial vy a potom hovor kto hra hokej! to len k tomu tvojmu :xvul !!!!!koniec debaty!

[upravil dne 23.2.06 TITANa]

[upravil dne 23.2.06 TITANa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...