DIDI26 Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Ahojte, mam problem. Neviem cim to moze byt ale ked pridam plyn tak auto sa nerozbehne rovnomerne ale najprv zacne kopat a cukat motor a az potom sa rozbieha. Toto cukanie trva aj potom ked trosku silnejsie pridam plyn napr pri obihani. MAl som tento isty problem asi pred pl rokom ale ked som kupil nove sviecky tak to prestalo. Teraz sa to objavilo znovu ale vymena sviecok za nove nepomohla. Viete mi niekto poradit? Dik Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 co takhle zkusit nejdrive Hledani nasel bys treba tohle tema zabyvajici se necim podobnym Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 No já když jsem auto koupil tak se chovalo podobně. Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a to myslím moc nepomohlo. Tak jsem ho zkusil nějakej čas krmit V-Powerem95 od Shellu a myslím že to opravdu pročistilo celej palivovej systém a auto dost ožilo. Citovat
DIDI26 Odesláno 11. únor 2006 Autor Odesláno 11. únor 2006 v mojom pripade to robi ci je motor studeny alebo teply,tak neviem. Skusim ho hodit na pocitac a uvidim co zisti... Citovat
myš Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 skus vyčstit snimač tlaku v sani,ked nepomože vimenit oryginal stoji kolem 4000,-kc u bschu 1600,-kc Citovat
Trnkoš Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Zkusil bych vyčistit škrtící klapku,když to nepomůže tak si zajeď na diagnostiku.A nebo na to šlapeš stejně jako hrajete hokej:D Citovat
TITANa Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 trnkos: ak by si sa trosku vyznal do problematiky hokeja medzi slovakmi a cechmi tak isto by si vedel ze ste jedine muzstvo pri ktorom nas team znervoznie. Otvorene to pripustame ale keby si sledoval hru pri inych zapasoch tak vies ze nas tim je dobry tim tak ako aj vas! my sme vyhrali vsetky zapasi a jeden prehrali s vami takze sa pozri ako ste hrali doposial vy a potom hovor kto hra hokej! to len k tomu tvojmu !!!!!koniec debaty! [upravil dne 23.2.06 TITANa] [upravil dne 23.2.06 TITANa] Citovat
Peta_V Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 coz samozrejme nic neznamena protoze vy jste doma a my hrajeme o bronz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.