Krata Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Zdravim, potreboval bych radu, jeden z ostrikovacu mi "vypadl" z kapoty. Je tam takova umela koncovka, ktera by se mela asi zacvaknout do kapoty, ale nejak se mi nedari... nevite, jestli je to original prilepene, nebo jenom nacvakle? (ten druhy hodne drzi a nechce se mi za nej brat), pripadne vymenoval uz to nekdo? Vim ze to je banalita , ale chci to mit v cajku ). Diky!! Krata Citovat
Dave_k Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Mělo by to být jen zacvaklé. Pokud to nedrží tak stačí troška silikonu, ale v týhle zimě moc fungovat nebude. Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 jj je mozny ze ti mrazem praskla ta pruzna cast, ktera to drzi zacvaknuty v kapote, me se stalo to samy kdyz jsem se snazil vycistit jednu trysku, pri minusovych teplotach je ten plast krehky a snadno se ulomi V peugeotu koupis novy trysky 2ks za 90 Kc Citovat
dry Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 [upravil dne 1.2.07 dry] Krome toho by snad slo pouzit i neoriginal podle rozmeru otvoru. [upravil dne 1.2.07 dry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.