Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 z městyse DC


*nohafuc*

Recommended Posts

Návštěvník

Záleží co garančka vše obsahovala, každopádně i za pouhou výměnu je to na autorizák takový standard. Já platil čistě za výměnu oleje cca 4k s daní takže to asi odpovídá. V autorizáku bude ta cena prostě dycky vyšší. Ti lidi, prostory atd prostě něco stojí no... @*nohafuc* Máš ještě záruku? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako chápu,že autorizák bude dycky dražší a nemám problém dobře odvedenou práci zaplatit,ale ty ceny mi přijdou jakože okatě přestřelený.:myslim Ale to je jen takovej můj vnitřní pocit,a jak už sem psal,nemám problém to zaplatit.

@HanysR Jo,záruku ještě mám a budu ji teď ještě prodlužovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

@*nohafuc*Já s tebou samozřejmě souhlasím, že je to drahota. Tak jsem to nemyslel. Jen že náklady na ty hrady a zámky, kávičky atd se někde projevit musí. O kvalitě si nejsem vždy a všude jistý, bohužel. A že to nemůžeš zaplatit, to už jsem vůbec nemyslel 😉🍻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@HanysR Však já vím jak si to myslel,jen sem to asi blbě napsal.😀 Je to s těma cenama všude stejný.Jak je tu psáno,není to jen u aut,ale všude.Jednou jsem se dostal k ceníku za kolik nakupujou prodejci televize a domácí spotřebiče a taky mi slušně spadla brada.Je jasný,že každej chce vydělat,ale pořád mám v sobě takovej ten vnitřní pocit,kterej mi říká co se dá ještě skousnout a co už je dost okatě přemrštěný.Jenže dnes je holt taková doba,že nikde nic není,zakázky má i ten největší fušer,protože řemeslníků je málo a lidi maj peněz jak sr@ček.Takže buď zaplatíš,nebo nemáš nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...
  • O 2 týdny později...

Včera absolvoval pažoutek svou každoroční servisní prohlídku.Jen sem letos změnil servis.Předešlej servis jakože dobrý,o tom žádná,ale od tý parodie na servis v Mejtě mám stejně takovej ten divnej pocit,a nedůvěru v jakejkoli autorizák.Takže letos dostal pažout péči v Zábřehu a naprostá spokojenost.Nemám tam ten divnej pocit,mám to blíž,super jednání a domluva,rodinnější atmosféra,rychlost a jako bonus i super cena.Je to asi divný,ale oproti autorizáku tady mám ten příjemnej pocit,že vědí co dělaj,že nic nepředstíraj,a že mě nechtěj natáhnout.Myslím,že sem našel servis kam se budu rád vracet. A pak že to v dnešní době nejde. :super

20220818_154829.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...