Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobry den  mam peugeot 308 1.6 hdi r.v 2011 68 kw a pri jazde v zapche cca 20 min sa mi na palubovke rozsvietila kontrolka STOP a ručička ktorá ukazuje teplotu  vyšla az na same maximum   po  vyjdeni zo zapchy kontrolka zhasla a ručička sa vratila na 90 ale  ventilator sa mi vobec nespustil  . Dnes  som ho nahrial na volnobeh a asi po 30 min. ako sa zohrial na prevadzkovu teplotu  tak opat zasvietila kontrolka stop aj rucicka ukazovala max. teplotu ale ventilator sa nezapol .aka to moze byt porucha dakujem  za info

Upraveno uživatelem Péťa
Nepiš dva příspěvky těsně za sebou, použij edit ;)
Odesláno

Vadný ventilátor nebo jeho elektrická jednotka vpředu u chladiče, případně kabeláž tamtéž.

Odesláno

cez diagnostiku sa spustil aj prvy aj druhy obeh ventilatora tak neviem . lebo mne sa nepriehrieva motor len zrazu  ručička preskoci na max a potom ak sa z autom pohnem  asi cca 50 metrov opat klesne na povodnych 90

Odesláno

Snímač teploty 1338C1 stojí 950,- origo , kolem 500,- v AK , ještě je potřeba těsnění 1338G5 asi za 150,- . Když to budou kabely nebo štekr tak to bude stát tolik , kolik si řekne autoelektrikář ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...