povolny Odesláno 20. srpen 2018 Odesláno 20. srpen 2018 Ahoj. Mohl bych tu někoho poprosit o aktivaci tempomatu u Peugeot 207SW s VIN: VF3WEKFT0AW098927? Páčku jsem koupil a zastrčil do slotu pod volantem. V okolí Ústí nad Labem ideálně. Samozřejmě za úplatu. Děkuji. JP Citovat
kveton Odesláno 21. srpen 2018 Odesláno 21. srpen 2018 Mě to dělal @HonzaZ, ale z Prahy. nicméně za cestu to stojí Citovat
povolny Odesláno 21. srpen 2018 Autor Odesláno 21. srpen 2018 Díky, zkusím v kontaktovat přes SZ. Citovat
povolny Odesláno 24. srpen 2018 Autor Odesláno 24. srpen 2018 Dnes a aktivováno nakonec přímo v Peugeotu. Vše funguje bezvadně, včetně zobrazení na obou displayích v autě. Mám radost. Páčka stála na aliexpressu 10 USD. JP Citovat
povolny Odesláno 25. srpen 2018 Autor Odesláno 25. srpen 2018 Aktivace byla formou výměny služeb. Kolik stojí reálně, to netuším. JP Citovat
kveton Odesláno 27. srpen 2018 Odesláno 27. srpen 2018 aktivovali i omezovač rychlosti nebo jen tempomat? Citovat
ChouLu Odesláno 27. srpen 2018 Odesláno 27. srpen 2018 @kveton to záleží jakej máš pedal pak dle toho ze aktivovat buď jen tempomat nebo i omezovač Citovat
povolny Odesláno 27. srpen 2018 Autor Odesláno 27. srpen 2018 před 7 hodinami, kveton napsal: aktivovali i omezovač rychlosti nebo jen tempomat? Jen tempomat. Omezovač nešel. Citovat
vaclavka83 Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Ahoj. Poradí prosím někdo jak aktivovat tempomat v diag pro peugeot 207? Páčku mám vloženou, ale sama se nenačetla. Diag jsem rozchodil, tak bych poprosil o radu kde v diag zaktivovat jen tempomat bez omezovače Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 BSI, ECU, někdy budíky vaclavka83 ohodnotil 1 Citovat
vaclavka83 Odesláno 28. leden 2025 Odesláno 28. leden 2025 Ahoj všeci kdo si rádi něco udělají na autě sami. Nakonec se mi povedlo tempomat rozchodit a popíšu sem můj postup, aby byl nápomocen i ostatním. Rád se podělím o svou zkušenost. Návod bude na moje auto Peugeot 207SW r.v.2008 16V 1.4Vti ale nejspíš bude aplikovatelný i na další. Použil jsem diag z ali. Mám tu nejlevnější Lexii. Mé auto splňuje požadavky na tempomat bez limitéru. Koupil jsem nejlevnější páčku tempomatu na alegru. Zasunul ji do umístění pod volantem, ale sama se nenačetla, tak jsem musel přes diag. Nejdříve jsem ji zaktivoval v BSI viz foto. Sice se pak už tempomat objevil na displeji pod budíky, ale stále nefungoval při jízdě i při splnění podmínky 4,5 rychlostní stupeň a min. 40km/h Poté jsem v dia v jednotce ,,Ovladače po volantem,, našel dobrou funkci na otestování jestli spínače v páčce tempomatu fungují správně (viz foto) a některé opravdu nespínali korektně. Chyba byla ve špatném kontaktu mezi konektory v páčce a auta. Musel jsem je opatrně přihnout. Bohužel ani poté tempomat při jízdě nefungoval. Nakonec jsem v diag ,,předání zákazníkovi,, našel funkci ,,doinstalování tempomatu,, a tato funkce zdárně tempomat nastavila a zprovoznila. Musel jsem teda při tom zadat číslo OPR/DAM vozidla. Toto číslo jsem měl na štítku na dveřích řidiče. Zadal jsem prvních 5 číslic ze sedmi. Ted už tempomat funguje správně. Přeji všem mnoho kilometrů bez nehod a pár peněz ušetřených při opravě svépomocí. PS: Prosím moderátory o přesunutí do návodů, aby to nebylo schované v tomto vláknu. Péťa, Karavanista, Dave_k a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Karavanista Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Děkuji za navod,funguje. 1.4 55kw. Jen doplnim-na začatku jsem použil pačku-pouze tempomat.Vše fungovalo dobře.Potom výměna za novou která má i funkci OMEZOVAČ. A tam už byl problem. skoro nefungovala a při aktivaci ukázala jen blikající --. V BSI se musí navolit,jaká páčka je použita! Je to v BSI-volby zakaznika. foto dodám až budu s lexou v autě. pak je vše ok. omezovač se zobrazí,ale nefunguje. zato tempolat je vporadku. řešení neni z mojí hlavy. zdroj zde. tempomat problem páčka děkuji timto slovenským kolegům. Upraveno 21. březen 2025 uživatelem Karavanista vaclavka83 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.