Araxion Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Dobrý den, po srážce se zajícem mi mechanik měnil celý předek auta, včetně chladiče, plastové kostry a sahary, bohužel jsem zjistil, že sahara se nespíná. Při připojení na baterku se točí jak má, ale podle toho, co jsem nalezl na fóru by přímo u sahary mělo být nějaké relé - nemám ho tam, šel jsem po kabelech od sahary a dostal jsem se až pod pojistkovou skřín u motoru, pod kterou bylo relé. Je možné že to relé je špatné? VIN: VF32AKFWA42336436 Díky. Citovat
krtek 2 Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 (upraveno) podla SB by si mal mat na chladici termospinac je to take predpotopne spinanie sahary ale zase primitivne jednoduche pozri ci ho tam mas na chladici cca v strede hore take dvojpinove cidlo na zavit malo by byt modrej farby Upraveno 1. srpen 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
P607Olda Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 (upraveno) Charakteristiky vozidla v příloze. Je tam Multiplex- Mám tady nějaké schema, snad to bude pasovat na tvé auto.tzn. Signál teploty jde do řídící jednotky a dvojice relé spouští ventilátor, případně je rychlost ventilátoru snížena předřadným odporem Na schematu je toM6, R46, K12-I a K12-II. Nejlepší by bylo mít diagnostiku. Zkontrolovat signál čidla, a nezávisle na tom zkusit, zda spínají relé. Charakteristiky vozidla.pdf 206-vetrák motora.pdf Upraveno 1. srpen 2018 uživatelem P607Olda Citovat
jarokare Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Je to jak říká P607Olda , jenom je ten ventilátor jednorychlostní , je tam jedno relé ovládaný počítačem motoru (to zelený pod pojistkovkou) napájený maxipojistkou MF1 (která může být prasklá , jestli je to po ráně) . Normálně by měl ventilátor spínat při cca 97°C Citovat
Araxion Odesláno 1. srpen 2018 Autor Odesláno 1. srpen 2018 Mužu se zeptat, kde bych našel tu pojistku? Na schématu ji nikde nevidím. Citovat
Araxion Odesláno 1. srpen 2018 Autor Odesláno 1. srpen 2018 Děkuji mockrat, vubec jsem netušil že takový pojistky existujou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.