Guest ZILA Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Doslechl sem se že ma maluvka dostala sve podoby i jako nalepka jsem jenom rad že se libi. :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Tim porusenim autorskych prav myslis to, ze tady vystavujes cizi fotku? :D :D :D Citovat
Guest ZILA Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Peta Myslim o vystavovani cizich fotek maš večšie skusenos? ty nee Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Já raději kopíruji celé knížky :D Ale ježci jsou super: Kdybych si někdy dal nějakou nálepku na auto (kromě dálniční známky ), tak právě je. Opravdu pěkní [upravil dne 6.2.06 Peta] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Zilo, jestli je to fakt tvoje a můžeš to dokázat, jdi do toho. Můžeš vysoudit ještě nějakej peníz.:D:D:D:D:D:D Citovat
aka Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 ahoj :-) Tve umeni se mi libilo tak moc, ze sem si pohrala a udelala tu samolepku, aby jezkovi.voci vsichni poznali :-)))) na potkani vsem rikam ze jsi to byl ty...samolepek bylo presne sest kusu(ve trech velikostech), dve dostal myslim on, treti mu neznamy vandal nalepil na auto na srazu, ostatni nemuzu najit.....jak mohu splatit toto poruseni autorskych prav ktere jsem si, naprosto okouzlena Tvym vytvorem, neuvedomila? Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: aka neznamy vandal nalepil na auto na srazu, Citovat
deeper Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Hele a pokud dokážu že se jmenuju Ježek, mám také právo na jeden páreček :-) výrobu cálnu :D Citovat
Kvasky Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Taky by se mi libila:super Kdy bude kmani?? Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: aka neznamy vandal nalepil na auto na srazu, Jezek Colombo patra jeste ji tam mas? nebo rozmrzla, pripadne neodolala acetonu ci co jsi to na to sklo chtel nalejt? 2AKA: no jednu takovou jsi mela v noci v ruce, a zustala u me na pokoji... 2Jezek: a jeste porad ji mam v kufru! muzu i vyfotit jako dukaz misto slibu... pokud ji nekdo chce, je k dispozici, ale musite si vyridit povoleni od Zily jako autora a Jezka jako majitele originalu Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Já chci taky ježečky tak ja ti ty co jsem nasel privezu do Brna teda, pokud je nechce jezek treba na auto Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty 2AKA: no jednu takovou jsi mela v noci v ruce, a zustala u me na pokoji... 2Jezek: a jeste porad ji mam v kufru! muzu i vyfotit jako dukaz misto slibu... pokud ji nekdo chce, je k dispozici, ale musite si vyridit povoleni od Zily jako autora a Jezka jako majitele originalu [/color] Vvitty: ani mě nechce napadat, co všechno měla tu noc v ruce.... 2ALL: Kamarádi, přátelé. Nezlob te se, ale tyto 2 souložící ježečky bych si rád nechal jaksi \"patentovat\". Měl bych pro vás ale jiný návrh. Pikněte U2U Zilovi, a? vám urobí obrázek, který by charakterizoval Váš nick, pak jej pošlete Ake,Ace,Akovi (nebo jak se to skloňuje), tak vám určitě nechá ráda vyrobit samolepku. Má už s tím dost velkou zkušenost. Na požádání vám určitě i poradí, jak v noci brát samolepku do ruky a jak ji v noci lepit na zadní sklo do pravýho spodního růžku. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 PS. Opravdu to ježci dělají takhle? Já chci taky ježečky 2Aluška: Aby si to někdo nevysvětlil pak jinak... Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci PS. Opravdu to ježci dělají takhle? Já chci taky ježečky 2Aluška: Aby si to někdo nevysvětlil pak jinak... A jak jinak??? :roll :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.