Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Porušeni autorskych prav

Recommended Posts

Odesláno

Doslechl sem se že ma maluvka dostala sve podoby i jako nalepka jsem jenom rad že se libi.

:D:D:D:D:D:D:D:D

img00095.jpg

Odesláno

Peta

Myslim o vystavovani cizich fotek maš večšie skusenos? ty nee :myslim

Odesláno

Já raději kopíruji celé knížky :D :D :D

Ale ježci jsou super: Kdybych si někdy dal nějakou nálepku na auto (kromě dálniční známky :D), tak právě je. Opravdu pěkní :roker

[upravil dne 6.2.06 Peta]

Odesláno

ahoj :-) Tve umeni se mi libilo tak moc, ze sem si pohrala a udelala tu samolepku, aby jezkovi.voci vsichni poznali :-)))) na potkani vsem rikam ze jsi to byl ty...samolepek bylo presne sest kusu(ve trech velikostech), dve dostal myslim on, treti mu neznamy vandal nalepil na auto na srazu, ostatni nemuzu najit.....jak mohu splatit toto poruseni autorskych prav ktere jsem si, naprosto okouzlena Tvym vytvorem, neuvedomila?

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: aka

neznamy vandal nalepil na auto na srazu,

:myslim

Jezek Colombo patra :roker:D

jeste ji tam mas? nebo rozmrzla, pripadne neodolala acetonu ci co jsi to na to sklo chtel nalejt? :D

2AKA: no jednu takovou jsi mela v noci v ruce, a zustala u me na pokoji...

2Jezek: a jeste porad ji mam v kufru! muzu i vyfotit jako dukaz misto slibu... :) pokud ji nekdo chce, je k dispozici, ale musite si vyridit povoleni od Zily jako autora a Jezka jako majitele originalu :D

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já chci taky ježečky :mad:

tak ja ti ty co jsem nasel privezu do Brna :papa

teda, pokud je nechce jezek treba na auto :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2AKA: no jednu takovou jsi mela v noci v ruce, a zustala u me na pokoji...

2Jezek: a jeste porad ji mam v kufru! muzu i vyfotit jako dukaz misto slibu... :) pokud ji nekdo chce, je k dispozici, ale musite si vyridit povoleni od Zily jako autora a Jezka jako majitele originalu :D

[/color]

Vvitty: ani mě nechce napadat, co všechno měla tu noc v ruce.... :aut

2ALL: Kamarádi, přátelé. Nezlob te se, ale tyto 2 souložící ježečky bych si rád nechal jaksi \"patentovat\". Měl bych pro vás ale jiný návrh. Pikněte U2U Zilovi, a? vám urobí obrázek, který by charakterizoval Váš nick, pak jej pošlete Ake,Ace,Akovi (nebo jak se to skloňuje), tak vám určitě nechá ráda vyrobit samolepku. Má už s tím dost velkou zkušenost. Na požádání vám určitě i poradí, jak v noci brát samolepku do ruky a jak ji v noci lepit na zadní sklo do pravýho spodního růžku. :papa;)

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

PS. Opravdu to ježci dělají takhle?

Já chci taky ježečky

2Aluška: Aby si to někdo nevysvětlil pak jinak...

A jak jinak???:roll :roll :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...