Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na STK jedou podle nějakého časového plánu, protože na 1 auto MUSÍ obětovat asi 0,5 hodiny. I evidenčku neudělají "bum-bum", ale prohlídnou si to, a pak 20 minut vypisují papíry.

Znám STK kde jedině objednávají, jinak vůbec neberou. A jiná STK zásadně neobjednává, tzn. čeká se tam dlouho, musíš si to tam vysedět, ale když prší nebo mrzne, tak tam nemají zákazníky...

Odesláno (upraveno)

Pišou nová STK kterou ale dělali v březnu 2017 a od ty doby to tam stojí, popis ale v inzeratu zustal.  Taky pišou nová spojka, při 118tis km :D  To je stočený tak minimalně o 50, proč by měnili spojku tak brzo

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
V 30. 7. 2018 at 11:43, P607Olda napsal:

Pokud bys byla platící člen, dá se podle VIN zjistit servisní historie - snad to v Německu řádně zapisoval do společné databáze - a tedy proběh kilometrů v průběhu servisování v autorizovaných servisech. Zda to opravdu za 18 let najelo jen 118000 km, anebo to na počátku rajzovalo víc a pak nastal reset...

VIN VF32AKFXF41095593

Charakteristiky v příloze

Charakteristiky vozidla.pdf

Servisní historie se udržuje 10 let od prodeje nového vozu, nic tam nebude.

před 9 minutami, Laďa napsal:

Teď se vyjadřuješ ke koupi, ale když žádala o pomoc a rady, tak jsi mlčel. 

Bohužel, celý jsem to objevil až teď, jsem nějak moc často v práci a na mobilu mi to nejspiše uniklo

Sam ale vidiš že bych nejspiš nic nezměnil, už to tu psali i jiní

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...