oni Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 mam v planu menit rozvody,chci se zeptat jestli je to prace pro servis nebo jestli to zvladne prumerne zrucnej clovek!!na kolik penez to asi tžak prijde???je nutne menit i kladky?jeste jedem dotaz by byl,jak je zajistenej pohyb vackovy hridele??? jinak mam 1.4 55kw,r.v.97 [upravil dne 6/2/06 oni] [upravil dne 6/2/06 oni] Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 no tak lidicky,poradte prosim!!obcas to piska tak mam docela strach,protoze to neni dobry!!! Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 zkus hledat... rozvody jsou oblibene tema. kdyz nenajdes, zkus servis... vymen i kladky a vodni pumpu Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 hledal jsem vsude,kdyz nikde zadna spravna odpoved!!ptal jsem se na to v servisech a tam mi rekli,ze pumpa pokud facha neni potreba,jenze jeden servis rekne jeden remen,druhej rekne dva remeny,tak kolik jich vlastne je,kolik kladek?? Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Rozvodovej řemen je jen jeden, ale řeme od altíku bude tutově taky na výměnu, pokud nebyl nedávno měněnej, takže asi tak nějak to mohl ten servis myslet. Kladka u toho benzína bude myslím jen jedna, a vodní pumpu bych určitě vyměnil, pokud to není první výměna rozvodů a není stopro jisté, kolik už má ten motor najeto. Pokud to má poctivých a skutečných cca 100tis km a dělá se první výměna rozvodů, můžeš nechat pumpu původní... nicméně pumpa je záležitost nějakých 15 stovek, takže bych nad tím moc nespekuloval a měnil ji klidně preventivně. Stejně ty komplet rozvody uděláš jen jednou, to auto už nenajezdí tolik, abys je někdy dělal znovu.. Citovat
Hadra Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 to bude podle mně ten samej motour co mám já....být tebou tak to nechám vyměnit v servisu. tak jak píše Oddie.do 3-4k by ses měl vlízt. Rozvoďák, kladka, klín. Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 no mam 130 000,to je prave to,auto zbazace a kontakt a predchoziho mejitele nemam,takze se nemuzu zeptat!!no rek jsem jim komplet rozvody,tak snad pochopej ze myslim vsechny remeny!!oni teda oba rikali,ze pokud nemam problemy a netece,tak je to zbytecny,pry to neninejak poruchovy element a prijde jim to zbytecny!!zase tady vsichni pisou ze to vzit i s pumpou!!kolik je tam teda celkem remenu?? Citovat
Rebik Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Rozvody (kladka + řemen) cca 1800 Kč SNR Řemen alternátoru cca 400 Kč Vodní pumpa 904 Kč Chladící kapalina 450 Kč Práce cca 1000 Kč Gufero vačky a kliky pro jistotu do 800 Kč Celkem 5354 Kč, krajní varianta, jedině servis, kvůli záruce. Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 ta prace za 1000 je urcite??to by byl nejak levnej!!kdyz praha je daleko!!! Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 specialne vymena vodni pumpy se tu probira casto a ma zastance i odpurce, precit si diskuse tady, vazne to tam je. dej hledat vodni pumpa... stava se casto, ze odejde par tisic km po vymene rozvodu a nasledky nejsou zrovna prijemne. minimalne musis platit znovu praci s rozhozenim rozvodu a jezdit do servisu, pri cene pumpy 900,- snad ani neni co resit??? kamaradovi ji nauctovali a nevymenili, motor skoncil na generalce (spatny pripad...) Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 no me piska remen,pri tom piskani je videt ve tme,ze svetla min sviti,po skonceni piskotu sviti normalne!!nepiska porad,prijde mi jen kdyz je studenej motor a kdyz se zacne ohrivat!!jinak jinej problem nemam!!je nutne abych vymenu podstoupil okamzite nebo zase tak pospichat nemusim!!ono molionar nejsem!! pak mel bych dalsi dotaz,kdyz se sundava hlava,jak je to s ventilama,sundavaji se komplet nebo se musej taky rozdelat??? Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Praha je z Ml. Boleslavi daleko? Vždy? to je tak půlhodina - a tenhle servis je ještě k tomu hnedka na příjezdu z tohodle směru... Citovat
Hadra Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 a nemáš třebas tak náhodou oklolo dokola povolenej klín. řemen ? při rozsvícených světlech má altík větší odpor, tzn. že jde tíže a pokud je volnej řemen, tak logicky prokluzuje. Pro info: rozvoďák nežene altík. Pokud máš 130k, tak je to tak akorát a raděj bych s tím na ty rozvody zajel ( nebo alespoň na prohlídku za pětikilo nebo litr ), protože to není tak dávno, co tady jeden kluk koupil 206 všechno bylo podle servisu v pohodě jen motor trošku sem tam vrzl, ale to \" je přeci normální \" , no a hošík ujel 50km nebo kolik a při předjíždění mu rupl rozvoďák a na cenu se neptej. pro Tvou informaci vyhodit teďka pětku a zajet do Prahy je v porovnání s tím až se ti to náhodou potká a auto ti bude měsíc stát v dílně a bude to stát třebas dvacet trošku zanedbatelná. Na druhou stranu pak ušetříš na benzínu. Milionář tady myslím není nikdo, ale je třeba vědět, že sis koupil 306 a ne 120, která když se ti vysere, tak koupíš za litr motor. Já si taky myslel, že si koupím peugeota a budu do smrti dolívat olej a benzín. Opravdu se to nevyplatí podceňovat, a když ti Rebik řekne kolik to stojí, tak mu věř, protože se v tom pohybuje. Citovat
oni Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 to ja vim,ze rozvodak nepohani altik,jen jsem se ptal pro to,ze nepiska rozvodak,ale klinak od altiku kdyz pak blbnou svetla ne??!!tak jsem myslel ze kdyz budu menit to,tak se udela vsechno!!proste to necham udelat,ale na tu pumpu nemam,takze tu asi necham byt!! pro:rebik-udelaj to napockani??nebo bych to tam musel nechat??? Citovat
Piklz Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 kolik je vlastne interval na vymenu rozvodu u te 1,4-ky? 90.000km? Citovat
Hadra Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 120? nevim, ale nějak mám zafixovaný 120. [upravil dne 7/2/06 Hadra] Citovat
Kvasky Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ja mam 1,6 a mam v prirucce napsano po 90t Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 co treba pouzit Belluv pristroj, zavolat Rebikovi a domluvit se na terminu? Obvykle tam rano hodim auto a vecer je hotove, nebo si domluvim presny cas a pockam si co se tyka pumpy, delej jak myslis, ale abys pak nemusel do servisu znovu o mesic pozdeji a nenadaval si... preferuji udelat veci poradne, vychazi to ve vysledku levneji. Citovat
Rebik Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Interval výměny u 306 1.4 je max. 90000km, ale pokud budeš dělat rozvážky, časté starty, rozjezdy, klidně i v 60 tkm, ona ta cena rozvodů je fakt komická ve srovnání s následky. Rozvody u nás jedině ráno přistavit a odpoledne odvést. Citovat
Rebik Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Jinak k nám jezděj standardně lidi z MB, Lysé, Kolín, KH atd., každý většinou něco potřebuje¨zařídit či koupit v Praze.....a dá se říct, že maj určitě menší příjmy než v Praze, ale většinou jim vyhovuje, že nemají auto odstavené pár dní v servisu.... [upravil dne 7.2.06 Rebik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.