Radek Hurvajz Odesláno 11. červenec 2018 Odesláno 11. červenec 2018 (upraveno) Je tu někdo kdo má Diagnostiku pro Peugeot 207 v okolí uvedených lokalit, idealně blizko Brumovic, ale to už chci asi moc , prostě jižní Morava, potřeboval bych sparovat RD4 radio s MP3, nevim jestli je ještě nutna nějaká konfigurace displeje. Radio ještě nemám, ale chtěl bych vědět ke komu bych s tím mohl potom zajet. Díky. Upraveno 11. červenec 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červenec 2018 Autor Odesláno 11. červenec 2018 No vida, tak jsem probudil Johna Tak zatim jsem domluveny s nim Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. červenec 2018 Autor Odesláno 28. červenec 2018 (upraveno) Dotaz ke konfiguraci radia, nejdou mi kolečkem na pačce pod volantem přepinat složky a při hraní z CD nezobrazuje ID3 Tagy, zobrazi jen cestu ke složce ale nazev jen 01 - Track. Jde to nastavit diagnostikou nebo ne? Díky @HonzaZ @John ?? Jinak VIN mi do radia asi zapsali v servise, protože když jsem jim to daval tak pipalo, montoval jsem ho v neděli a v pondělí to šlo do servisu. Upraveno 28. červenec 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Pokus si vzpomínám, tak tam něco ohledně zobrazování CD je. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. červenec 2018 Autor Odesláno 28. červenec 2018 To by bylo dobré. Tak snad bude John vědět. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. srpen 2018 Autor Odesláno 7. srpen 2018 (upraveno) @HonzaZ @ChouLu Tak John neví. Netušiš nahodou jak je to s tím přepínáním složek na CD kolečkem na páčce, jestli se to musí někde zapnout? Pokud jo tak kde? Nebo jestli někdo ví budu rád za radu. Kolečko na přepínání stanic v radiu normalně funguje, ale při CD nedělá nic. Je možne že by byl aktivovaný měnič a ja bych to nijak nepoznal? Připojený není, nemam ho, ale jestli by to němělo vliv, protože při měniči to kolečko ovládá volbu disku v měniči. Upraveno 7. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2018 Autor Odesláno 13. srpen 2018 (upraveno) Nikdo nic??? Upraveno 13. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2018 Autor Odesláno 25. srpen 2018 Hmm, tak jsme s Přemou hledali, ale nic jsme k tomu v diag nenašli, by mě zajimalo kde je tedy problem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2018 Autor Odesláno 25. srpen 2018 Jo, při zapnutým radiu přepíná stanice v paměti. Udělali jsme i test funkcí páčky v diag a fungovalo normalně. Citovat
ChouLu Odesláno 25. srpen 2018 Odesláno 25. srpen 2018 A má fungovat? máš to vyzkoušené na jiném autě? já si nějak neuvědomuji, že bych tohle někde řešil.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2018 Autor Odesláno 25. srpen 2018 (upraveno) Hmm, no v manualu pišou že při mp3 CD kolečko mění složku, při měniči disk. Upraveno 25. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ChouLu Odesláno 25. srpen 2018 Odesláno 25. srpen 2018 Manuál Hele v pondělí si zkusím sednout do 207 a podívám se na to.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2018 Autor Odesláno 25. srpen 2018 (upraveno) pokud ma RD4 s mp3 tak to testni. dík Ještě by mně zajimalo jestli nahoře na displeji ma být nazev skladby nebo to co mam já - TRACK 16/101, mam informaci z tagu jen dole malým pismem. Upraveno 25. srpen 2018 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.