Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika Peugeot 207 spárování radia RD4 a nastavení funkcí - nefunguje přepínání složek kolečkem páčky

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Je tu někdo kdo má Diagnostiku pro Peugeot 207 v okolí uvedených lokalit, idealně blizko Brumovic, ale to už chci asi moc :), prostě jižní Morava, potřeboval bych sparovat RD4 radio s MP3, nevim jestli je ještě nutna nějaká konfigurace displeje.

Radio ještě nemám, ale chtěl bych vědět ke komu bych s tím mohl potom zajet. Díky.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • Radek Hurvajz changed the title to Diagnostika Peu 207, Hustopeče, Břeclav, Hodonín, Klobouky u Brna či Brno, spárování radia
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dotaz ke konfiguraci radia, nejdou mi kolečkem na pačce pod volantem přepinat složky a při hraní z CD nezobrazuje ID3 Tagy, zobrazi jen cestu ke složce ale nazev jen 

01 - Track. Jde to nastavit diagnostikou nebo ne? Díky

@HonzaZ @John ??

Jinak VIN mi do radia asi zapsali v servise, protože když jsem jim to daval tak pipalo, montoval jsem ho v neděli a v pondělí to šlo do servisu. :D

• Radek Hurvajz changed the title to Diagnostika Peugeot 207 spárování radia a nastavení funkcí
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@HonzaZ @ChouLu

Tak John neví. Netušiš nahodou jak je to s tím přepínáním složek na CD kolečkem na páčce, jestli se to musí někde zapnout? Pokud jo tak kde? Nebo jestli někdo ví budu rád za radu. Kolečko na přepínání stanic v radiu normalně funguje, ale při CD nedělá nic.

Je možne že by byl aktivovaný měnič a ja bych to nijak nepoznal? Připojený není, nemam ho, ale jestli by to němělo vliv, protože při měniči to kolečko ovládá volbu disku v měniči.

• Radek Hurvajz changed the title to Diagnostika Peugeot 207 spárování radia RD4 a nastavení funkcí - nefunguje přepínání složek kolečkem páčky
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

pokud ma RD4 s mp3 tak to testni. dík

Ještě by mně zajimalo jestli nahoře na displeji ma být nazev skladby nebo to co mam já - TRACK 16/101, mam informaci z tagu jen dole malým pismem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...