Fx Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Před chvílí jsem se na Argentinský a následně na Teplický naháněl se slečnou v zelený 306, okno na pátých dveřích s fólií, zadní boční si nevybavuju, na rámečku pod SPZkou jméno bazaru EXPRESS CAR, plandala jí pravá přední zástěrka... Na Proseku u hotelu Duo uhnula k poliklinice a já jel dál rovně k Bille... Docela jí to jelo a nebála se toho, tak mě napadlo, co když je to členka klubu, o který nevím, nebo jestli ji někdo nezná Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Hmm. Tak tu neznám, ale snad se jí dopátráš a ty závody si zopakujete. Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Že bychom v Peugeot-clubu založili i seznamku??? Citovat
Fx Odesláno 5. únor 2006 Autor Odesláno 5. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd Že bychom v Peugeot-clubu založili i seznamku??? To myslím nebude nutný Já jen, že mě zaujala napřed 306, jelo to fakt pěkně a když jsem se pak postavil vedle na světlech, tak za volantem baba:mrk Tak mě zajímalo, jestli to náhodou není členka. Klubový nálepky neměla, ale ty já nemám taky:P Citovat
Aluška Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Já mám sice zelenou 306, ale já to nebyla, přísahám ,dneska jsem se nehnula z Brna :papa . [upravil dne 5/2/06 Aluška] [upravil dne 5/2/06 Aluška] Citovat
Neon Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Já mám sice zelenou 306, ale já to nebyla, přísahám ,dneska jsem se nehnula z Brna :papa . [upravil dne 5/2/06 Aluška] [upravil dne 5/2/06 Aluška] A auto ti stojí před barákem? Citovat
Aluška Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Aluška Já mám sice zelenou 306, ale já to nebyla, přísahám ,dneska jsem se nehnula z Brna :papa . A auto ti stojí před barákem? Ju, ju, autíčko mám před baráčkem. Sice dneska jsem ho skoro nemohla najít pod vrstvou sněhu, ale kdo hledá, najde . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.