JimBeem Odesláno 3. červen 2018 Odesláno 3. červen 2018 Vím je to Citrón, ale za optání...... potřebuji vyřešit nefunkční ovládání rozvodu vzduchu. Ovladačem otočím jenom mezi horní polohou (čelní okno) a levou střední (okno+nohy) na dolní polohu (nohy) a střední pravou (výdechy palubovka) už to neotočím je cítit odpor. Panel jsem rozebral, lanko nikde nedrhne, myslím si že je něco uvnitř klima jednotky, co brání klapkám. To ovládání je od spolujezdce a taky sem si nevšim žádné přepážky. Dá se to nějak rozumně rozebrat? Aniž bych musel vypouštět chladící okruh a vymontovat celou palubovku??? Dostanu se tam přes výdech od středového tunelu? Fotky by bodly jak to vypadá (nejlépe) uvnitř, ale to asi nikdo nerozebíral, nebo spíš nefotil. zatím sem na fotky an netu moc nenarazil. Za každou radu dík. Citovat
JimBeem Odesláno 3. červen 2018 Autor Odesláno 3. červen 2018 tak našel jsem jednu fotku kde je to z boku dobře odfocené: zakroužkovaná je hřídelka, která se zdá že blokuje chod Citovat
JimBeem Odesláno 5. červen 2018 Autor Odesláno 5. červen 2018 Tak od původního majitele zjištěno, že tam zapadla propiska zkrze ofuk čelního okna. Objednána endoskopická kamera za 250kčs. Snad se podaří vylovit ona bludná propiska P607Olda a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
JimBeem Odesláno 11. červen 2018 Autor Odesláno 11. červen 2018 propiska, objevena - dokonce se mi podařilo ji povytahnout tak, že jsem mohl ovládat klapaku zase na druhou polovinu :D, ale...... spadla sfině. Nečekané! :D Zítra pokračování s prodlouženou rukou... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2018 Odesláno 12. červen 2018 je to napínavé, těším se na rozuzlení Citovat
JimBeem Odesláno 13. červen 2018 Autor Odesláno 13. červen 2018 Heureeeka!! Nejvic cloveka nasere tolik usili kvuli propisce, ktera nakonec nepise!!! :-D radim.1008, ozzy56, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ferinko2 Odesláno 14. červen 2018 Odesláno 14. červen 2018 No teda....ja by som ju vrátil späť kde bola doteraz , škoda bolo námahy brixtr ohodnotil 1 Citovat
devdem Odesláno 14. červen 2018 Odesláno 14. červen 2018 :-D Ja bych ji ritualne rozmlatil kladivem na ponku a pak bych ji upalil. :-). Gratulace k uspesne laparoskopicke operaci! Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2018 Odesláno 14. červen 2018 bud rad ze jsi to nemusel delat skrzeva vyfuk :) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
JimBeem Odesláno 14. červen 2018 Autor Odesláno 14. červen 2018 :D No hlavně sem rád, že je venku! Byla to kolonoskopie jak se patří! Blokace průchodnosti "střev" byla odstraněna. Sundávat palubovku se mi fakt nechtělo.. Propisku si nechám a jak pujde auto do světa, tak ji zase někam schovám :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.