Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vím je to Citrón, ale za optání......

potřebuji vyřešit nefunkční ovládání rozvodu vzduchu.

image.png.6ecc9e63336a8b24c58e610d95453684.png

Ovladačem otočím jenom mezi horní polohou (čelní okno) a levou střední (okno+nohy) na dolní polohu (nohy) a střední pravou (výdechy palubovka) už to neotočím je cítit odpor.

Panel jsem rozebral, lanko nikde nedrhne, myslím si že je něco uvnitř klima jednotky, co brání klapkám. To ovládání je od spolujezdce a taky sem si nevšim žádné přepážky.

Dá se to nějak rozumně rozebrat? Aniž bych musel vypouštět chladící okruh a vymontovat celou palubovku??? Dostanu se tam přes výdech od středového tunelu?

Fotky by bodly jak to vypadá (nejlépe) uvnitř, ale to asi nikdo nerozebíral, nebo spíš nefotil. zatím sem na fotky  an netu moc nenarazil.

Za každou radu dík.

Odesláno

propiska, objevena - dokonce se mi podařilo ji povytahnout tak, že jsem mohl ovládat klapaku zase na druhou polovinu :D, ale...... spadla sfině. Nečekané! :D

Zítra pokračování s prodlouženou rukou...

image.png.97bdcbefbc2cf3c444f287490afc22c8.pngimage.png.6f6b81e4b4feca39e622146ac3bc3d42.png

Odesláno

:D No hlavně sem rád, že je venku! Byla to kolonoskopie jak se patří! Blokace průchodnosti "střev" byla odstraněna. Sundávat palubovku se mi fakt nechtělo..

Propisku si nechám a jak pujde auto do světa, tak ji zase někam schovám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...