jp Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Ahoj příznivci 406. Včera jsem se při čekání v autě nudil a vytáhl jsem kastlík co je místo hodin a teploměru. Jaké bylo mé překvapení, když na jsem za nim našel volný konektor. Mám takový pocit, že kdybych si sehnal tu jednotku s displejem a všechno by to ukazovalo. Nezkoušel už to někdo??? Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Už se to tady řešilo. Pokud chceš vědět víc dej si vyhledávat palubní počítač nebo displej. Určitě něco najdeš. Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: jp Ahoj příznivci 406. Včera jsem se při čekání v autě nudil a vytáhl jsem kastlík co je místo hodin a teploměru. Jaké bylo mé překvapení, když na jsem za nim našel volný konektor. Mám takový pocit, že kdybych si sehnal tu jednotku s displejem a všechno by to ukazovalo. Nezkoušel už to někdo??? jsou tri druhy displeju, jeden ukazuje jen teplotu, druhej teplotu a udaje z origos autoradia a treti ukazuje to predchozi plus udaje z palubniho PC ( prvni dva pripady staci sehnat jen ty displeje a popr. jeste cidlo teploty do zrcatka spolujezdce, v tom tretim pripade se musi jeste natahat draty z ridici jednotky a pridat prepinac na packu pod volantem - zapojit to umi clen Milhaus65, je to tajemstvi jejich servisu ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.