Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:papa Zdravíme všechny Pežo?áky. :papa

Chtěli bychom Vás seznámit s plánem srazů po zimním klouzání. Mělo by se jednat o:

1.. Sraz v Moravském krasu - termín 6. - 8. 5. 2006 (jarní sraz, bude třídenní, protože v pondělí 8. 5. je státní svátek) - Pořádá Autoškolič DODO :roker a Aluška :mrk.

2.. Šebetov 2006 (troufám si říci, že již klasický sraz v termínu 15. - 16. 7. 2006 - pořádá Trundík :cool: + Jiri.Wolf :super + Zoby :D

Rádi bychom se Vás touto cestou zeptali, zdali by Vám nevadilo pořádání těchto srazů v relativně krátkém období (dva měsíce po sobě) :myslim. Co se týče termínů, tak bychom je rádi zachovali tak jak je navrženo, protože u srazu v Moravském krasu je připraven velmi bohatý program, který by se do klasického víkendového srazu prostě nevešel a Šebetov je již klasika, se kterou by se již hýbat nemělo. Je zde jistá nevýhoda pro vzdálenější účastníky, že oba tyto srazy jsou umístěny na Jižní Moravě. Co se týče orien?áku, tak tyto se nebudou konat na stejných cestách, takže by jste měli poznat velmi rozmanité části Jihomoravského kraje.

Pevně věříme, že se ke komletnímu výčtu velkých srazů Peugeot clubu přidá i velmi zdařilý v roce 2005 a to Červený Kostelec.:super

Za realizační týmy těchto dvou srazů Autoškolič Dodo :roker a Trundík :cool:.

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Pevně věříme, že se ke komletnímu výčtu velkých srazů Peugeot clubu přidá i velmi zdařilý v roce 2005 a to Červený Kostelec.:super

Červený Kostelec :D - já jsem pro :super

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Červený Kostelec :D - já jsem pro :super

Já právě taky. Proto jsem to tam napsal ne? :aut:D

Odesláno

ahoj Dodo, uz kdyz si poprve rikal, ze planujes sraz, rozhodla sem se jet, protoze sem presvedcena, ze to bude super. stjne tak si nemuzu nechat ujit sebetov, protoze prece neprerusim radu:-))takle sem i hlasovala na dzbane, kdyz jste se s trundikem ptali. takze doufam, ze mi nic nezabrani prijet, o coz se pokusim pokud to jen trochu pujde. Moc se tesim a doufam, ze se vse povede. fandim vam:D:D:super

Odesláno

Ahojky...zkusim taky prijed na oba srazy.Jeste jsem na zadnem nebyl, tak to musim napravit, ale nejprve musim dat sveho milacka do poradku...Tak se zatim mejte:super:papa

Guest minimaxa
Odesláno

Prozatím jsem se s Medvědem schodli, že Červený Kostelec 2006 budeme pořádat. Takže se s ním dá také počítat :papa

Odesláno

Je mi velice líto že do Brna nepojedu,protože v ten samí termín se koná tuning sraz v Mimoni který mám už zajednaný od podzima.Do Kostelce určitě pojedu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...