Autoškolič Dodo Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Zdravíme všechny Pežo?áky. Chtěli bychom Vás seznámit s plánem srazů po zimním klouzání. Mělo by se jednat o: 1.. Sraz v Moravském krasu - termín 6. - 8. 5. 2006 (jarní sraz, bude třídenní, protože v pondělí 8. 5. je státní svátek) - Pořádá Autoškolič DODO a Aluška . 2.. Šebetov 2006 (troufám si říci, že již klasický sraz v termínu 15. - 16. 7. 2006 - pořádá Trundík + Jiri.Wolf + Zoby Rádi bychom se Vás touto cestou zeptali, zdali by Vám nevadilo pořádání těchto srazů v relativně krátkém období (dva měsíce po sobě) . Co se týče termínů, tak bychom je rádi zachovali tak jak je navrženo, protože u srazu v Moravském krasu je připraven velmi bohatý program, který by se do klasického víkendového srazu prostě nevešel a Šebetov je již klasika, se kterou by se již hýbat nemělo. Je zde jistá nevýhoda pro vzdálenější účastníky, že oba tyto srazy jsou umístěny na Jižní Moravě. Co se týče orien?áku, tak tyto se nebudou konat na stejných cestách, takže by jste měli poznat velmi rozmanité části Jihomoravského kraje. Pevně věříme, že se ke komletnímu výčtu velkých srazů Peugeot clubu přidá i velmi zdařilý v roce 2005 a to Červený Kostelec. Za realizační týmy těchto dvou srazů Autoškolič Dodo a Trundík . Citovat
Péťa Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Zdravíme všechny Pežo?áky. Pevně věříme, že se ke komletnímu výčtu velkých srazů Peugeot clubu přidá i velmi zdařilý v roce 2005 a to Červený Kostelec. Za realizační týmy těchto dvou srazů Autoškolič Dodo a Trundík . Červený Kostelec - já jsem pro Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 3. únor 2006 Autor Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Autoškolič Dodo Zdravíme všechny Pežo?áky. Pevně věříme, že se ke komletnímu výčtu velkých srazů Peugeot clubu přidá i velmi zdařilý v roce 2005 a to Červený Kostelec. Za realizační týmy těchto dvou srazů Autoškolič Dodo a Trundík . Červený Kostelec - já jsem pro Já právě taky. Proto jsem to tam napsal ne? Citovat
barenst Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 tak to si nenecham ujit ani jedno . hold Morava Citovat
aka Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 ahoj Dodo, uz kdyz si poprve rikal, ze planujes sraz, rozhodla sem se jet, protoze sem presvedcena, ze to bude super. stjne tak si nemuzu nechat ujit sebetov, protoze prece neprerusim radu:-))takle sem i hlasovala na dzbane, kdyz jste se s trundikem ptali. takze doufam, ze mi nic nezabrani prijet, o coz se pokusim pokud to jen trochu pujde. Moc se tesim a doufam, ze se vse povede. fandim vam:D:D:super Citovat
ecobec Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Ahojky...zkusim taky prijed na oba srazy.Jeste jsem na zadnem nebyl, tak to musim napravit, ale nejprve musim dat sveho milacka do poradku...Tak se zatim mejte:super:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Prozatím jsem se s Medvědem schodli, že Červený Kostelec 2006 budeme pořádat. Takže se s ním dá také počítat Citovat
Pavel T. Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Super, určitě přijedu, budu se snažit na všechny 3 srazy! Citovat
Marda106 Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 jo taky prijedu na srazyky a snad to vyjde na vsechny 3 ale ten DODUV bude zajimavej ale ty ostatni taky takze to snad vyjde vse.... Citovat
Jepík Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Je mi velice líto že do Brna nepojedu,protože v ten samí termín se koná tuning sraz v Mimoni který mám už zajednaný od podzima.Do Kostelce určitě pojedu. Citovat
Vvitty Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 pokud se nestane neco neocekavaneho, tak dorazim na vsechny tri Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.