Dakaros Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Ahoj! Tak mám na léto nový litý kola, ale sehnal jsem je bez šroubů! Jsou to originální kola od Peugeota na 309 GTi - 185/55 R15. Nevíte, jaký tam maji bejt šrouby (jaká dýlka). Předpokládám, že ty, který tam mam teď na plechovkách budou krátký!?! A Záleží pouze na dýlce, nebo musí být i kvalitnější?? A případně, kde je seženu? Díky moc! Dan:myslim Citovat
Vvitty Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 sezenes je napr. v pneuservisu, kdyz tam zajedes tak ti urcite najdou i spravnou delku. zalezi totiz na disku, jakej mas. dej si pozor, aby nekde nedrhly, nejlip po nasroubovani otocit rukou kolem a poslouchat... ty z plechacu budou kratke. jo a 4 z nich by si nechal v kufru pro pripad vymeny za rezervu... pozor na tvar sedla sroubu, jestli potrebujes rovne, pulkulate nebo zkosene. osobne doporucuji pridat jeste jeden bezpecnostni.... zejmena, kdyz bydlis v Praze... na sroubech bych moc nesetril a koupil kvalitni, to co je mnohdy k mani v tuning shopech bych na auto ani nedal... Citovat
Bohouš Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 na originál ALU z GTI si kup šrouby přímo od Peugeota a máš klid....... Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI na originál ALU z GTI si kup šrouby přímo od Peugeota a máš klid....... taky ted budu kupovat srouby na original alu disky a zjistil jsem, ze origos u peugeota vyjdou v podstate nejlevneji na trhu Zajimave zjisteni Citovat
Romis Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 To já jsem kupoval šroub asi za 16 Kč kus, na Peugeota je kuželová hlava se závitem o stoupání asi 1,25 (to už si fakt přesně nepamatuju). Hoď do toho kola ten šroub z plecháče a uvidíš jak je dlouhej, pokud bude krátkej tak ho stačí vzít s sebou a sehnat někde delší. Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Romis To já jsem kupoval šroub asi za 16 Kč kus, na Peugeota je kuželová hlava se závitem o stoupání asi 1,25 (to už si fakt přesně nepamatuju). Hoď do toho kola ten šroub z plecháče a uvidíš jak je dlouhej, pokud bude krátkej tak ho stačí vzít s sebou a sehnat někde delší. jenze zrovna treba origos hliniky maji rovnou dosedaci plochu a ne kuzel, takze spis vybirat podle toho co mam doma Citovat
Crack Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Romis To já jsem kupoval šroub asi za 16 Kč kus, na Peugeota je kuželová hlava se závitem o stoupání asi 1,25 (to už si fakt přesně nepamatuju). Hoď do toho kola ten šroub z plecháče a uvidíš jak je dlouhej, pokud bude krátkej tak ho stačí vzít s sebou a sehnat někde delší. a na tom stoupání si byl kde?navíc hodit šroub s plecháče na origo FRANCOUZKÝ speedliny z GTi nelze!!!Na italský speedliny to jde.Maj plochou dosedací plochu a cena za jeden šroub je asi 400kč/ks u peugeotu... Citovat
Romis Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Kde bych byl na stoupání, tím stoupání jsem myslel závit. TY šrouby jsem kupoval už na druhý kola v shopu s náhr.dílama a v pohodě. Koupil jsem decenty bez šroubů a v tom shopiku pouze dokoupil šrouby a super. Ta sada šroubů stojí u peugeota ranec. Ty origo kola na 205GTi si myslim, že maj kuželovou plochu:myslim, bo jsem je chtěl kupovat a dával jsem je na auto, ale nevypadalo to nic moc Citovat
chuck11 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Sem tam mají i něco na vrakovištích a za pár kaček:papa:papa:papa:papa [upravil dne 3.2.06 chuck11] Citovat
Crack Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: Romis Kde bych byl na stoupání, tím stoupání jsem myslel závit. TY šrouby jsem kupoval už na druhý kola v shopu s náhr.dílama a v pohodě. Koupil jsem decenty bez šroubů a v tom shopiku pouze dokoupil šrouby a super. Ta sada šroubů stojí u peugeota ranec. Ty origo kola na 205GTi si myslim, že maj kuželovou plochu:myslim, bo jsem je chtěl kupovat a dával jsem je na auto, ale nevypadalo to nic moc tak to byli italský nebo si to měl 14ky origo francouzký maj plochou dosedací plochu;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.