Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj! Tak mám na léto nový litý kola, ale sehnal jsem je bez šroubů! Jsou to originální kola od Peugeota na 309 GTi - 185/55 R15. Nevíte, jaký tam maji bejt šrouby (jaká dýlka). Předpokládám, že ty, který tam mam teď na plechovkách budou krátký!?! A Záleží pouze na dýlce, nebo musí být i kvalitnější?? A případně, kde je seženu? Díky moc! Dan:myslim

Odesláno

sezenes je napr. v pneuservisu, kdyz tam zajedes tak ti urcite najdou i spravnou delku. zalezi totiz na disku, jakej mas. dej si pozor, aby nekde nedrhly, nejlip po nasroubovani otocit rukou kolem a poslouchat...

ty z plechacu budou kratke. jo a 4 z nich by si nechal v kufru pro pripad vymeny za rezervu... :D

pozor na tvar sedla sroubu, jestli potrebujes rovne, pulkulate nebo zkosene.

osobne doporucuji pridat jeste jeden bezpecnostni.... zejmena, kdyz bydlis v Praze...

na sroubech bych moc nesetril a koupil kvalitni, to co je mnohdy k mani v tuning shopech bych na auto ani nedal...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

na originál ALU z GTI si kup šrouby přímo od Peugeota a máš klid.......:papa

taky ted budu kupovat srouby na original alu disky a zjistil jsem, ze origos u peugeota vyjdou v podstate nejlevneji na trhu :D Zajimave zjisteni

Odesláno

To já jsem kupoval šroub asi za 16 Kč kus, na Peugeota je kuželová hlava se závitem o stoupání asi 1,25 (to už si fakt přesně nepamatuju).

Hoď do toho kola ten šroub z plecháče a uvidíš jak je dlouhej, pokud bude krátkej tak ho stačí vzít s sebou a sehnat někde delší.

Odesláno
Původně zaslal: Romis

To já jsem kupoval šroub asi za 16 Kč kus, na Peugeota je kuželová hlava se závitem o stoupání asi 1,25 (to už si fakt přesně nepamatuju).

Hoď do toho kola ten šroub z plecháče a uvidíš jak je dlouhej, pokud bude krátkej tak ho stačí vzít s sebou a sehnat někde delší.

jenze zrovna treba origos hliniky maji rovnou dosedaci plochu a ne kuzel, takze spis vybirat podle toho co mam doma :D

Odesláno

a na tom stoupání si byl kde?navíc hodit šroub s plecháče na origo FRANCOUZKÝ speedliny z GTi nelze!!!Na italský speedliny to jde.Maj plochou dosedací plochu a cena za jeden šroub je asi 400kč/ks u peugeotu...:papa
Odesláno

Kde bych byl na stoupání, tím stoupání jsem myslel závit.

TY šrouby jsem kupoval už na druhý kola v shopu s náhr.dílama a v pohodě.

Koupil jsem decenty bez šroubů a v tom shopiku pouze dokoupil šrouby a super. Ta sada šroubů stojí u peugeota ranec.

Ty origo kola na 205GTi si myslim, že maj kuželovou plochu:myslim, bo jsem je chtěl kupovat a dával jsem je na auto, ale nevypadalo to nic moc

Odesláno

Kde bych byl na stoupání, tím stoupání jsem myslel závit.

TY šrouby jsem kupoval už na druhý kola v shopu s náhr.dílama a v pohodě.

Koupil jsem decenty bez šroubů a v tom shopiku pouze dokoupil šrouby a super. Ta sada šroubů stojí u peugeota ranec.

Ty origo kola na 205GTi si myslim, že maj kuželovou plochu:myslim, bo jsem je chtěl kupovat a dával jsem je na auto, ale nevypadalo to nic moc

tak to byli italský nebo si to měl 14ky origo francouzký maj plochou dosedací plochu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...