Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny ve spolek ;)

pročetl jsem snad vše, co se tu kdy napsalo o střeše, ale tohle jsem nikde nenašel.

Při snaze sklopit střechu: okénka sjedou dolů, motůrek hučí jako normálně, když se otevíralo víko kufru, přesto se ani nehne a po cca 4-6vteřinách už pípá závada.

• Ochranné plato v kufru nataženo, zkontrolováno i že to zamáčklo pojistku
  • Háky odklapnuty
  • pojistky všechny zkontrolovány

Už jsem z toho zoufalý a v servisu mi řekli, že se nedoplatím, když budou závadu hledat,

nevíte někdo PROSÍÍÍM, čím by to mohlo být, nebo kdo by to dokázal opravit? zaplatím, to je jasné, domluvíme se na ceně, auto přivezu, to není problém, jen už vážně nevím, co s tím....

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj

Já bych se chtěl zeptat: mohu stahnout střechu na polovinu a vypnout motor?

Jde mi o údržbu střechy-a po nastartování se střecha zavře?nebo bude problém?

Mám 206cc 2003 1,6.

Díky za každou radu budu rád.Zeedee

Odesláno

podle mě motor můžeš vypnout, protože během manipulace se střechou prostě motor může zdechnout, takže konstruktér na to musel myslet :myslim

po nastartování budeš muset opakovat akci--buď stáhnout, nebo natáhnout střechu

Odesláno

Díky za odpovědi o výkendu vyzkouším a dám vědět.

Ještě se chci optat -mám utržený provázek v kufru a vůbec nevím kam navázat,zřejmě je to  na zatahování toho plastu mezi kabinou a kufrem,idealní by bylo foto,kam

navázat.Co jsem na forech vyčetl je to bolest 206cc.

Takže až budu dělat tu střechu,tak bych htěl udělat i ten provázek.

Díky moc-Zeedee

Odesláno

Tak poznatky:

Střecha stažena na míň než polovinu aby samovolně nesjela do kufru a vypnut motor-(vyčištěné od nečistot a ošetřené těsnění)po nastartování motoru jsem chtěl dokončit stahování

ale jenom varovný signál-tak jsem zkusil zavírání ale také nic.Takže složitě do kufru, imbus-povolení hydrauliky a manualně složit.Potom to chvíly pípalo ale za cvíly se střecha umoudřila

a jde plynule zavírat i otevírat.Takže pokud není nutnost vypínat motor tak radši nevypínat.

Ještě jsem studoval kam navázat ten utržený provázek ale bohužel jsem nenašel místo kam patří.

Zeedee

Odesláno

Často nedělám abych měl střechu napůl staženou a pak to nešlo zatáhnout. To se mi nestalo.

Až budu v garáži, tak Ti ten provázek nafotím, pokud to někdo neudělá dřív. :papa

Odesláno (upraveno)

Je to budeš moc hodný,já měl i ten tapec dole je tam i díra na provázek ale nikde nevidím kam to navázat.

Nebo někdo z okolí ,kde bych se mohl podívat?

Díky Zeedee

Upraveno uživatelem Zeedee
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Moc děkuji jdu ho navázat a vyzkoušet.Koukám že už se ti taky třepí asi tam jsou ostré hrany,to bude dělat asi u všech ccéček.

Takže ještě jednou díky moc Zeedee

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdarec,  já tu střechu měl kompletně rozkuchanou. Takže jestliže započal proces otevírání tím že sjely okna začalo bzucet čerpadlo znamená že kontakty a vše je ok. Takže začni tím že zkontrolujes stav kapaliny v systému. A jestli někde neutika. 

Odesláno

Proces otevírání lze přerušit v každé poloze. Vše funguje i bez motoru jen při zapnutém zapalování. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...