jerrymo Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 Zdravím všechny ve spolek pročetl jsem snad vše, co se tu kdy napsalo o střeše, ale tohle jsem nikde nenašel. Při snaze sklopit střechu: okénka sjedou dolů, motůrek hučí jako normálně, když se otevíralo víko kufru, přesto se ani nehne a po cca 4-6vteřinách už pípá závada. Ochranné plato v kufru nataženo, zkontrolováno i že to zamáčklo pojistku Háky odklapnuty pojistky všechny zkontrolovány Už jsem z toho zoufalý a v servisu mi řekli, že se nedoplatím, když budou závadu hledat, nevíte někdo PROSÍÍÍM, čím by to mohlo být, nebo kdo by to dokázal opravit? zaplatím, to je jasné, domluvíme se na ceně, auto přivezu, to není problém, jen už vážně nevím, co s tím.... Citovat
straki007 Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 A kufr se ani nehne?? Nebo sebou alespon bouchne ? Citovat
straki007 Odesláno 26. duben 2018 Odesláno 26. duben 2018 Takze pouze huci cerpadlo a nic se nedeje. Zmeni alespon zvuk?Jakoby ze jede do zateze..?! Citovat
Matles Odesláno 30. červen 2018 Odesláno 30. červen 2018 To vypadá na málo hydraulickyho oleje v čerpadle Citovat
Zeedee Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Ahoj Já bych se chtěl zeptat: mohu stahnout střechu na polovinu a vypnout motor? Jde mi o údržbu střechy-a po nastartování se střecha zavře?nebo bude problém? Mám 206cc 2003 1,6. Díky za každou radu budu rád.Zeedee Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 podle mě motor můžeš vypnout, protože během manipulace se střechou prostě motor může zdechnout, takže konstruktér na to musel myslet po nastartování budeš muset opakovat akci--buď stáhnout, nebo natáhnout střechu Citovat
Pepito Odesláno 6. únor 2020 Odesláno 6. únor 2020 Můžeš, ale zastav si střechu v půlce stahování tak, aby střecha nepadala samovolně do kufru. Citovat
Zeedee Odesláno 7. únor 2020 Odesláno 7. únor 2020 Díky za odpovědi o výkendu vyzkouším a dám vědět. Ještě se chci optat -mám utržený provázek v kufru a vůbec nevím kam navázat,zřejmě je to na zatahování toho plastu mezi kabinou a kufrem,idealní by bylo foto,kam navázat.Co jsem na forech vyčetl je to bolest 206cc. Takže až budu dělat tu střechu,tak bych htěl udělat i ten provázek. Díky moc-Zeedee Citovat
Zeedee Odesláno 8. únor 2020 Odesláno 8. únor 2020 Tak poznatky: Střecha stažena na míň než polovinu aby samovolně nesjela do kufru a vypnut motor-(vyčištěné od nečistot a ošetřené těsnění)po nastartování motoru jsem chtěl dokončit stahování ale jenom varovný signál-tak jsem zkusil zavírání ale také nic.Takže složitě do kufru, imbus-povolení hydrauliky a manualně složit.Potom to chvíly pípalo ale za cvíly se střecha umoudřila a jde plynule zavírat i otevírat.Takže pokud není nutnost vypínat motor tak radši nevypínat. Ještě jsem studoval kam navázat ten utržený provázek ale bohužel jsem nenašel místo kam patří. Zeedee Citovat
Pepito Odesláno 8. únor 2020 Odesláno 8. únor 2020 Často nedělám abych měl střechu napůl staženou a pak to nešlo zatáhnout. To se mi nestalo. Až budu v garáži, tak Ti ten provázek nafotím, pokud to někdo neudělá dřív. Citovat
Zeedee Odesláno 9. únor 2020 Odesláno 9. únor 2020 (upraveno) Je to budeš moc hodný,já měl i ten tapec dole je tam i díra na provázek ale nikde nevidím kam to navázat. Nebo někdo z okolí ,kde bych se mohl podívat? Díky Zeedee Upraveno 9. únor 2020 uživatelem Zeedee Citovat
Pepito Odesláno 21. únor 2020 Odesláno 21. únor 2020 Ahoj @Zeedee, tak jsem Ti nafotil ten provázek. Dřív jsem se k tomu nedostal,marodil jsem. Citovat
Zeedee Odesláno 22. únor 2020 Odesláno 22. únor 2020 Moc děkuji jdu ho navázat a vyzkoušet.Koukám že už se ti taky třepí asi tam jsou ostré hrany,to bude dělat asi u všech ccéček. Takže ještě jednou díky moc Zeedee Pepito ohodnotil 1 Citovat
Kryspin_dk Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Zdarec, já tu střechu měl kompletně rozkuchanou. Takže jestliže započal proces otevírání tím že sjely okna začalo bzucet čerpadlo znamená že kontakty a vše je ok. Takže začni tím že zkontrolujes stav kapaliny v systému. A jestli někde neutika. Citovat
Kryspin_dk Odesláno 1. duben 2020 Odesláno 1. duben 2020 Proces otevírání lze přerušit v každé poloze. Vše funguje i bez motoru jen při zapnutém zapalování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.