Přejít na obsah

Kryspin_dk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

O uživateli Kryspin_dk

  • Datum narození 17.11.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206 CC
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Frenštát p.R
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Bůh stvořil letecké mechaniky aby i piloti měli své hrdiny.

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kryspin_dk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

6

Popularita

  1. Kryspin_dk

    Střecha 206cc

    Proces otevírání lze přerušit v každé poloze. Vše funguje i bez motoru jen při zapnutém zapalování.
  2. Kryspin_dk

    Střecha 206cc

    Zdarec, já tu střechu měl kompletně rozkuchanou. Takže jestliže započal proces otevírání tím že sjely okna začalo bzucet čerpadlo znamená že kontakty a vše je ok. Takže začni tím že zkontrolujes stav kapaliny v systému. A jestli někde neutika.
  3. Já jsem teď mimo. Prosím pripomeň se mi v pondělí na tel 608883793
  4. Navrhuji 500,- + doberecne.
  5. Já jsem zatím měnil pouze ten malý píst co ovládá ten límec a měl jsem venku motorek. Podle mě ta výměna bude docela jednoduchá. Píst odhaduji na vrakáči za cca 500,- Já mám doma komplet mechanismus střechy z bouraného auta. Nemám potřebu to prodávat, ale kdybys nemohl sehnat tak jeden píst oželím. Zatím vše co jsem na tom autě dělal je dost jednoduché když srovnám s mým druhým vozem Volvo. Takže myslím že výměnu průměrně zručný jedinec zvládne bez problémů.
  6. Tak to se omluvám, ale fotkami jsem to nezdokumentoval. Příště se polepším. Jelikož to je vůbec mé první francouzské auto, tak se vůbec necítím jako odborník
  7. Tak jsem to rozchodil: Autorizák mi dal termín pro diagnostiku až skoro za týden. Když takto mne odbyl již třetí, tak jsem se do toho pustil. Nakonec to byl kontakt v levém háku střechy. Prolezl jsem je všechny a již vím že některé jsou spínací a některé rozepínací. Zase tak složité to není v porovnání s tím, že mám doma dvě Volva ( tam teprve složitost nabývá význam.) Po výměně jednoho pístu se okruh krásně sám odvzdušnil a jen jednou bylo potřeba doplnit kapalinu. Takže kdo se hodlá sám pustit do střechy, není se čeho bát. Všem Pokustónům přeji hodně zdaru!
  8. Tak ono to zase není až tak složité. Spínače jsem všechny proměřil a jsou ok. Ten princip není zase tak složitý. Když nedám v kufru rolety tak to píská. Dostal jsem se do stádia že nepiska nic a motorek nejede. To znamená že čidla jsou ok protože kdyby nebyly tak pipa chyba.
  9. Má střecha nějakou svou pojistku?
  10. Tak toto řešení nechám až když to nerozhybu. Pak to bude navždy ruční střecha.
  11. Potom ještě jedna věc. když střechu složím ručně tak za jízdy pípá stále chyba. Jde to nějak lidsky odstranit? Vytáhnout pojistku či odpojit kabel?
  12. Tak to popíšu celé. Koupil jsem za pár korun 206cc (místo motorky ). Předchozí majitel řešil problém s únikem kapaliny. byl vadný ten malý píst co vytahuje ten límec za sedačkami. Otevíral střechu ručně dle návodu na youtube. Po výměně pístku a doplnění kapaliny se nic neděje. Motorek je ticho. Dostal jsem se do stádia že vše mám zavřené a při stisku spínače střechy nevydá ani negativní tón a ani se nic neděje. Tak přemýšlím než dále do toho vrtat, raději někoho s pořádnou diagnostikou která by měla ukázat někde chybu.
  13. Zdravím všecky Peuegeoťáky. Jsem zde nový a mám 206cc. Poradíte mi někdo šikovného servisáka na severu Moravy kdo se v kabrioletech vyzná? Moc Děkuji
×
×
  • Vytvořit...