Péťa Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Když byl Pepa ještě mladý, nevěděl si s ničím rady. Chlastal pivo, jedl ovar, byl duševní polotovar. Na všechny se blbě tlemil a pak jednou přišel Emil. Vzal si Pepu pěkně stranou: "Pepo nemáš na vybranou, podívej se do zrcadla, toho špeku, toho sádla." Dále dodal tichým hlasem: "Zaprvé je konec s masem." Přidává hned druhou radu: "Jestli nechceš zůstat vzadu, jabko, rajče, žitný klíček to? tvůj nový jídelníček." Pepovi jde hlava kolem, sedí za kuchyňským stolem, celý dům už dávno chrní, Pepa zkouší klíčit zrní. Sedí jako na jehličí, vyklíčí či nevyklíčí? Vyklíčilo, Pepa jásá a rovnou to zrní spásá. K tomu rajče, sklenku mlíka, podívejte na Pepíka! Je to Pepa nebo není, před očima se nám mění. Bavit se s ním není hanba, hlava Havla, tělo Ramba. Strejda Emil kývá hlavou a to vše tou zdravou stravou. Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2006 Autor Odesláno 1. únor 2006 RADKA: Kamarádka Radka často bývá vratká, když si lehne na záda, potom je to paráda. Koňadra: Vlítla mi v za ňadra sýkora koňadra, teď se mi v záňadří sýkora koňadří. Citovat
Marda106 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Peta: Tohle uz sem cetl v nejake sekci ale jinak jak uz jsem tam psal takovy problemy s zenskyma to je nejlepsi jim vsem rikat berusko aby si vedel ktera to je... no jinak ses dobrej basnik:super Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 :D:D Tak to je super. Nechceš vymýšlet i nějaká zvučná hesla k různým příležitostem? :D:D Citovat
Hadra Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 .........není ten Pepa náhodou od Nohavicu...? Citovat
Vertex Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Jasně, že je to Nohavica a ty další jsou od Plíhala Citovat
deeper Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 JJ nohavica je kolik, ale dost lidí čumí když Vám z GTI tucá mý sme kámoši řidičůůůůůů sanytéék :-) Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Jj, Plíhal můj oblíbený. Btw. 13.02.2006 bude Plíhal vystupovat v Olomouci. Zde pár jeho basnicek Vletěl mi pod kola zajíc, to nevadí, stejně měl AÍDS Za vratama do garaže, pokousala doga Ráže Rodiče: Neživí a nešatí, šediví a plešatí [upravil dne 9.2.06 King_Of_The_Cheese] Citovat
Hadra Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Kdysi jsem poznal člověka přezdívkou Páv , jméno jsem nikdy nezjistil a milý Páv začal po 10 pivech hrát ( jedním prstem prázdý basový E a sem tam mačkal A - samozřejmně všelijak jen ne do rytmu ) a zpíval píseň ( nebo rapoval ) Kapr. Text si budu nejspíš pamatovat do smrti Jede kapr na kole přes cestu de slimák na skejbortu žížala kapře co tam děláš? Mravenečník na simsonu jede čistit kanály mrtvá kobylka na chodníku kupuje si banány Štěpán v lopatě bába v komíně auto v jabku nebrečí jede kapr na kole. Dobrá věc je ta, že to jde zhudebnit na skoro všechny písničky. Kam se hrabe Plíhal s Nohavicou..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.