Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, tak dovolte mi pridat sa k pezotackej skutrovej komunite:) 

Minuly tyzden isla Forza do sveta, aby som za par dni presedlal na Satelis:) Pezot ma uz lakal nejaky ten rok.

Jedna sa o druhu generaciu, 125ka kedze mam len Bcko, r.v. 2013 ale ledva 800km = stav noveho skutra. Kupene v SR. Doteraz sa valal len v garazi, chystam sa cez vikend pomenit naplne. Svieti, brzdi,  gumy zatial pocitovo ok aj ked uz maju roky.

Trochu som mal obavy co sa tyka jazdy v porovnani s Forzou, ale som celkom prijemne prekvapeny komfortom. Tak snad nieco najazdime najblizsie mesiace. Dalsie info a fotky coskoro:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

No nie si prvy co sa pyta..:myslim

Forza je bezpochyby jeden z top skutrov v triede, len som chcel zmenu. Moja mala este rozumny najazd aj ked bola jedna z prvych, prisla na jar ponuka co sa neodmieta, tak sla z domu.

Satelis mi hned sadol, stav novej motorky, dizajn a cena rozhodla. To som si povodne myslel, ze budem cele leto trapit malicku Primaveru po Blave (drzim ju ako zalohu, povodne pre manzelku) a pozhanam nieco az na jesen:) 

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Len pre info k spotrebe, prva nadrz za 2.7l, cisto okresky a dialnica do cca 100km/h.

Druha nadrz za 4.1l, iba mesto styl brzda-plyn. Cakal som viac ako u Forzy, no nie cez liter:) U nej som nad 2.7 nebol ani v zime. Zere skoro ako Primavera 2T :)) 

Odesláno (upraveno)

no snáď nechceš zrovnávať Forzu a Satelisa ohľadne spotreby . . .  všeobecne je známe,že Honda má skoro najmenšiu spotrebu-teraz nemyslím Forzu . . . len čo som počul,tak všetci ostatný majú tu spotrebu niekde inde. . . proste  Honda tie motory vie robiť . . .  cez 3.0 som sa ešte nikdy nedostal a to bola jazda po diaľnici-plný plyn-celková trasa 315km

20170309_145903.jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Tak po roku mame natocene cez 5000km, vacsina v mestkej dzungli, absolutne spolahlivy a hlavne pohodlny skuter pre moju telesnu schranku:) 

Len pre zaujimavost, na jesen nam pribudol do serie Django 125 Allure (este karburator) povodne mysleny ako nahrada za Vespu. Nadsenie z dizajnu vydrzalo iba par dni, mne ani manzelke nesadol. Tak siel na Vianoce do sveta.

Takze hladanie nahrady pokracuje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...