BonePM Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Podle toho, co bylo napsano, je problem urcite v signalizaci stavu. Ještě by to taky mohl byt korodovany privod kostry, coz by mel byt jeden z tech tri vodicu. (Zmerit to proti kostre ohmmetrem.) Jinak kdyz hodne mrzne, tak mi to taky obcas nezamkne, stane se to, ze cudliky skoci dolu jen castecne, jednotka nedostane tedy odezvu o zamceni (temi tremi vodici) a tak to znovu odemce, abyste si toho vsimli a nenechali to odemcene a aby se to zbytecne dal nesnazilo. Ja mam jednotku hozenou v pojistkove skrini vlevo pod volantem, myslim ze je to dodelavane(visi to tam s kratkou antenkou). Zamky mi klicem take nejdou otevrit, po byvalem majiteli mam jen jediny klic(!), tim se to da jen nastartovat :-( . Asi ty zamky necham vymenit, je to dost riskantni, nekde to ztratim a konecna. (delaj se nekde kopie takovych klicu? Mam pocit, ze se to snad ani nesmi, ale zkusenosti s tim nemam.) Citovat
P607Olda Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 BonePM: už jsem to tady psal, tak se opakuju: koukni na www.omasta.cz a kdyz tak mu zitra zavolej. Pan Omasta ti rekne jestli je schopen vyrobit ty ctverhranne klice. Urcite je schopen je promazat a rozhybat, kdyz tak by ti je tady v Zabrehu (583 411 572) vyndali a po promazani zase zamontovali. Jak ziskas tyto informace, tak mozna to same ti udela nekdo v Brne. Tento postup s panem Omastou mi uz usetril dost tisic korun. Citovat
BonePM Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 P607Olda: Děkuji, zkusím. Předtím jsem to asi přehlédl, tak se omlouvám. Je tu dost témat a já byl nějakou dobu pryč. Citovat
P607Olda Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 jasně, omlouvat se nemusíš, já to psal do jiných příspěvků. Akorát že se furt opakuju. Citovat
Globe Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Jak se tak dívám, už je t odocela staré téma, ale nikde nevidím žádný finální výsledek ... máte někdo nějakou čerstvou zkušenost se zamykáním centrálu. Stal jsem se teď novým majitelem P206, a mám stejný problém jak je výše popsáno - zamkne a hned zase odemkne. S tím rozdílem, že pokud zamknu klíčem zůstane zamčeno ... BTW - to že nevidím žadné koncáky znamená, že budou asi v zámkách, že ?? Citovat
lastivkaa Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 este raz ovladaci motorcek ma 5 kablov a vo vnutry prepinace ak su poskodene tak to zatvara a otvara mimochodom mne tak zamklo trojrocnu dceru. Na 605 su dva ovladacie servo motorceky v prednych dverach ked som odpojil motorcek na spolujazdcovych dverach chyba sa nezopakovala vymenil som motorcek za dvojvodicovy- dvojkablovy a mam pokoj. Citovat
Globe Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Oka oka - díky. Sám sem do toho ještě nelezl, ale byl jsem s tím přímo v Peugeotu a tam to \"opravili\" několikerým bouchnutím dveřmi a načtením immobilizéru ... že se mi prý pohhádal alarm a immobilizér ... no a než jsem dojel domů, tak na mě opět blikala stropní svítilna .... Citovat
jozefsv Odesláno 10. únor 2007 Odesláno 10. únor 2007 Původně zaslal: Globe Oka oka - díky. Sám sem do toho ještě nelezl, ale byl jsem s tím přímo v Peugeotu a tam to \"opravili\" několikerým bouchnutím dveřmi a načtením immobilizéru ... že se mi prý pohhádal alarm a immobilizér ... no a než jsem dojel domů, tak na mě opět blikala stropní svítilna .... vacsinou v tych servisoch nemaju ani najmensiu paru o tom ako to funguje:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.