Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle toho, co bylo napsano, je problem urcite v signalizaci stavu. Ještě by to taky mohl byt korodovany privod kostry, coz by mel byt jeden z tech tri vodicu. (Zmerit to proti kostre ohmmetrem.)

Jinak kdyz hodne mrzne, tak mi to taky obcas nezamkne, stane se to, ze cudliky skoci dolu jen castecne, jednotka nedostane tedy odezvu o zamceni (temi tremi vodici) a tak to znovu odemce, abyste si toho vsimli a nenechali to odemcene a aby se to zbytecne dal nesnazilo.

Ja mam jednotku hozenou v pojistkove skrini vlevo pod volantem, myslim ze je to dodelavane(visi to tam s kratkou antenkou). Zamky mi klicem take nejdou otevrit, po byvalem majiteli mam jen jediny klic(!), tim se to da jen nastartovat :-( . Asi ty zamky necham vymenit, je to dost riskantni, nekde to ztratim a konecna. (delaj se nekde kopie takovych klicu? Mam pocit, ze se to snad ani nesmi, ale zkusenosti s tim nemam.)

Odesláno

BonePM:

už jsem to tady psal, tak se opakuju:

koukni na www.omasta.cz a kdyz tak mu zitra zavolej. Pan Omasta ti rekne jestli je schopen vyrobit ty ctverhranne klice. Urcite je schopen je promazat a rozhybat, kdyz tak by ti je tady v Zabrehu (583 411 572) vyndali a po promazani zase zamontovali.

Jak ziskas tyto informace, tak mozna to same ti udela nekdo v Brne.

Tento postup s panem Omastou mi uz usetril dost tisic korun.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jak se tak dívám, už je t odocela staré téma, ale nikde nevidím žádný finální výsledek ... máte někdo nějakou čerstvou zkušenost se zamykáním centrálu. Stal jsem se teď novým majitelem P206, a mám stejný problém jak je výše popsáno - zamkne a hned zase odemkne. S tím rozdílem, že pokud zamknu klíčem zůstane zamčeno ... BTW - to že nevidím žadné koncáky znamená, že budou asi v zámkách, že ??

Odesláno

este raz ovladaci motorcek ma 5 kablov a vo vnutry prepinace ak su poskodene tak to zatvara a otvara mimochodom mne tak zamklo trojrocnu dceru.

Na 605 su dva ovladacie servo motorceky v prednych dverach ked som odpojil motorcek na spolujazdcovych dverach chyba sa nezopakovala vymenil som motorcek za dvojvodicovy- dvojkablovy a mam pokoj.

:papa

Odesláno

Oka oka - díky. Sám sem do toho ještě nelezl, ale byl jsem s tím přímo v Peugeotu a tam to \"opravili\" několikerým bouchnutím dveřmi a načtením immobilizéru ... že se mi prý pohhádal alarm a immobilizér ... no a než jsem dojel domů, tak na mě opět blikala stropní svítilna ....

Odesláno
Původně zaslal: Globe

Oka oka - díky. Sám sem do toho ještě nelezl, ale byl jsem s tím přímo v Peugeotu a tam to \"opravili\" několikerým bouchnutím dveřmi a načtením immobilizéru ... že se mi prý pohhádal alarm a immobilizér ... no a než jsem dojel domů, tak na mě opět blikala stropní svítilna ....

vacsinou v tych servisoch nemaju ani najmensiu paru o tom ako to funguje:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...