Háček Odesláno 13. duben 2018 Odesláno 13. duben 2018 Ahoj , vím že je tu spousta milovníků klasických ,,gtíček" . tak se chci zeptat jestli by tu někdo neměl zájem o golfa mk2 GTi 2,0 16v, známý známého ( ) prodává po tatínkovi vozový park, sám je invalida a papíry si prý už neudělá tak prodává. Jezdíval prý jako spojezdec s tátou při závodech rallye praha. je ted tedy na prodej jejich závodní golf mk2 gti 2,0 16v k němu v ceně nechá druhé gtičko 1,8 16v na díly. ten hlavní je pojízdný, má ještě rok technickou k němu přidá ochranný rám, helmy s vysílačkama atd. prodá ho levně . cenu ještě poptám podle toho jestli bude zájem, případně pište návrhy kolik by jste za to dali. PS:Cena okolo 20.000 za toho na fotkách + toho na náhradní díly. Jinak mám prý pozastavit prodej z důvodu možnosti přidělení nového řidiče, takže možná bude auto jezdit rallye dál. Hned jak budu mít další informace dám vědět.
Péťa Odesláno 15. duben 2018 Odesláno 15. duben 2018 Přesunul jsem to do inzerce a ty si zjisti tu cenu a dopiš ji sem. Dík.
Háček Odesláno 24. duben 2018 Autor Odesláno 24. duben 2018 Doplněno. Plus se omlouvám ,ale prý mám pozdržet prodej, možná mu bude přidělen nový řidič. Hned jak budu mít další informace tak dám vědět.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.