Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem obě vzdal.Je sice hezký že je to mladý auto i míň najeto?? Ale taky je pravda že by to ještě něco stálo tak že by to vyšlo stejně jako hotoví auto srovnatelně starý (ne li dráž) V tom se vás dost shodlo.:super Podle fotek opravdu nelze soudit co kde ještě může být za skrytou potvoru. Ještě sem chtěl dodat něco o koupi přes bazar.Jednalo se tenkrát o blbou přístrojovku,vybíral sem taky podle fotky a vizáže.Přišla mi v pěkný krabici ale nebyl funkční tachometr.Byl to bývalí člen klubu. Je fajn se s vámi poradit,ona aspoň ta počáteční euforie pomine. Vvitty to na těch fotkách moooc pěkný,jenže syn nechce třídvířko,ještě řešíme problém kdysi: Ford – VW. Tak nakonec snad bude semnou u lvíčat. Další co řešíme mezi sebou je,nafta – benzín.:grr

Guest Ludweek
Odesláno

2 chechet: co silic clovece?? nekdo proda jinej koupi...podivej na uuulika..nebo spis jeho synatora...s nim si treba budes za cas menit krytky na svetla :)

(mimochodem sem ji zapomnel asi doma...nemuzu ji najit :mad: )

Odesláno

2 chuck > netusim, neni to moje... ale tohle misto je dost kriticky a na spouste aut je opotrebovane nebo potrhane :(

holt je to 95 rocnik a nejake chybky se najdou.... tohle se da resit zasitim, prehozem nebo vymenou z vrakace...

2 uulik> zalezi, co od toho auta chce... je potreba vzit kalkulacku a pocitat, oboji ma sve pro a proti... lisi se naklady na udrzbu, provoz, ...

treba tenhle TD jezdi asi za 5-6 a vykon ma slusny na 306 :) bohuzel, je to 3dvirko, ale pokud clovek jezdi sam nebo ve dvou, tak je to skoro jedno... ja ho mam taky a zadni dvere mi za rok chybely pouze jednou a to jeste malinko...

Odesláno

Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:D:P:P

[upravil dne 6.2.06 uulik]

Odesláno

Pokud by ti stačila 1,6 r.v.99 černá perle?,najeto 70000km ! , polokůže, klima, eletrika atd.. Tak bude jedna k mání asi za měsíc.

Je sice (skoro) od důchodce ale s 80000,- nepočítej:D

Odesláno
Původně zaslal: uulik

Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:D:P:P

Tak to se mi zdá, že sis la?ku položil hóóódně vysoko. Ale bylo by to fajn.:papa

Odesláno

idealista a snilek :D:D

Odesláno
Původně zaslal: chechet

vzdyt rikal, ze by si ji predstavoval :D

ale neboj, takovejch jsou plny bazary, nikdo jinej nez duchodci novy auta nekupujou, zavada tachometru se da snadno opravit a radeji moc nezkoumej sloupky a dalsi dily... :aut

Odesláno

V Cechach kupovat ojety auto je opravdu zazitek .. hlavne ve slovniku prodejcu:

Lehce bourane = pres strechu

Lehce tukle = celni naraz

Skrabnute = otrene o svodidla + aspon nejakej ten sloupek

A nakonec zjistis ze vrakace nabizej i nahradni strechy! uf..

Nicmene pokud clovek nema moznost ciziny a nejlepe nebouraneho tak musi bejt ostrazitej a klidne hodinu si to auto prohlizet ze vsech stran aby nenaletel (fotky jsou opravdu jen hrubej nahled).. tim nechci rict ze se neda sehnat u nas i libovka :super

PS: A neda mi nezminit cistotu motoru ze Vvitty? :D

Poznate rozdil? Smile01.gif   A - B   ;)

Odesláno

AKCZ: prvni bylo foceno s kratsim casem nebo mensim ISO, protoze je tmavsi?? :)

nahodou, nevim, co se ti nezda... ten druhy motor je vylesten do stribrna, protoze mas na aute stribrnou barvu. ja mam auto v cerne barve, takze ten motor se k nemu takto hodi vic :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: chechet

vzdyt rikal, ze by si ji predstavoval :D

ale neboj, takovejch jsou plny bazary, nikdo jinej nez duchodci novy auta nekupujou, zavada tachometru se da snadno opravit a radeji moc nezkoumej sloupky a dalsi dily... :aut

Přesně tak. Jitrnici jakou svět neviděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...