chuck11 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Na fotkách vypadá hezky:super Copak zavadilo o ridičovu sedačku:( :papa Citovat
uulik Odesláno 2. únor 2006 Autor Odesláno 2. únor 2006 Tak sem obě vzdal.Je sice hezký že je to mladý auto i míň najeto?? Ale taky je pravda že by to ještě něco stálo tak že by to vyšlo stejně jako hotoví auto srovnatelně starý (ne li dráž) V tom se vás dost shodlo. Podle fotek opravdu nelze soudit co kde ještě může být za skrytou potvoru. Ještě sem chtěl dodat něco o koupi přes bazar.Jednalo se tenkrát o blbou přístrojovku,vybíral sem taky podle fotky a vizáže.Přišla mi v pěkný krabici ale nebyl funkční tachometr.Byl to bývalí člen klubu. Je fajn se s vámi poradit,ona aspoň ta počáteční euforie pomine. Vvitty to na těch fotkách moooc pěkný,jenže syn nechce třídvířko,ještě řešíme problém kdysi: Ford – VW. Tak nakonec snad bude semnou u lvíčat. Další co řešíme mezi sebou je,nafta – benzín. Citovat
chuck11 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Původně zaslal: Ludweek jedine benzin :D:super To je i můj případ:D:D:D:D:D Citovat
chechet Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 nafta je fuj! kurna nak moc lidi tady nabizi svou 306. neblbnete, si nebudu mit s kym psat :aut Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 2 chechet: co silic clovece?? nekdo proda jinej koupi...podivej na uuulika..nebo spis jeho synatora...s nim si treba budes za cas menit krytky na svetla (mimochodem sem ji zapomnel asi doma...nemuzu ji najit ) Citovat
Vvitty Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 2 chuck > netusim, neni to moje... ale tohle misto je dost kriticky a na spouste aut je opotrebovane nebo potrhane holt je to 95 rocnik a nejake chybky se najdou.... tohle se da resit zasitim, prehozem nebo vymenou z vrakace... 2 uulik> zalezi, co od toho auta chce... je potreba vzit kalkulacku a pocitat, oboji ma sve pro a proti... lisi se naklady na udrzbu, provoz, ... treba tenhle TD jezdi asi za 5-6 a vykon ma slusny na 306 bohuzel, je to 3dvirko, ale pokud clovek jezdi sam nebo ve dvou, tak je to skoro jedno... ja ho mam taky a zadni dvere mi za rok chybely pouze jednou a to jeste malinko... Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 vcera jsem koupil 306 5dv 1,6 rv 96 modra met PREZ STRECHU!!!! nechces??? moc prace na ni neni:DFAKT Citovat
uulik Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:P:P [upravil dne 6.2.06 uulik] Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Mam vyhlidnutou ve svycarsku jinou - da se rict, ze tu samou i barvou. Volal jsem do Peugeotu a prestavbu mi povoli...:D mel bychtam jet ve stredu...:roker Citovat
zdek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Pokud by ti stačila 1,6 r.v.99 černá perle?,najeto 70000km ! , polokůže, klima, eletrika atd.. Tak bude jedna k mání asi za měsíc. Je sice (skoro) od důchodce ale s 80000,- nepočítej:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: uulik Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:P:P Tak to se mi zdá, že sis la?ku položil hóóódně vysoko. Ale bylo by to fajn. Citovat
chechet Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: uulik Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:P:P [upravil dne 6.2.06 uulik] idealista a snilek :D Citovat
Vvitty Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: uulik Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:P:P [upravil dne 6.2.06 uulik] idealista a snilek :D vzdyt rikal, ze by si ji predstavoval ale neboj, takovejch jsou plny bazary, nikdo jinej nez duchodci novy auta nekupujou, zavada tachometru se da snadno opravit a radeji moc nezkoumej sloupky a dalsi dily... Citovat
AKCZ Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 V Cechach kupovat ojety auto je opravdu zazitek .. hlavne ve slovniku prodejcu: Lehce bourane = pres strechu Lehce tukle = celni naraz Skrabnute = otrene o svodidla + aspon nejakej ten sloupek A nakonec zjistis ze vrakace nabizej i nahradni strechy! uf.. Nicmene pokud clovek nema moznost ciziny a nejlepe nebouraneho tak musi bejt ostrazitej a klidne hodinu si to auto prohlizet ze vsech stran aby nenaletel (fotky jsou opravdu jen hrubej nahled).. tim nechci rict ze se neda sehnat u nas i libovka PS: A neda mi nezminit cistotu motoru ze Vvitty? Poznate rozdil? A - B Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: AKCZ PS: A neda mi nezminit cistotu motoru ze Vvitty? Poznate rozdil? A - B První je můj, druhý souseda Citovat
bubakkaja Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Taky jsem tam nepatrny rozdil zahlidl.Ten motor mam taky akorat mne trosku zlobi. Citovat
Vvitty Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 AKCZ: prvni bylo foceno s kratsim casem nebo mensim ISO, protoze je tmavsi?? nahodou, nevim, co se ti nezda... ten druhy motor je vylesten do stribrna, protoze mas na aute stribrnou barvu. ja mam auto v cerne barve, takze ten motor se k nemu takto hodi vic Citovat
uulik Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: chechet Původně zaslal: uulik Tak tu bych dohromady sám nedal,takovej oprava zase nejsem.Moje opravy musím svěřit odborníkovi a co zvládnu sám tak v létě na chalupě (toho je hodně po skromnu.) jak vypadá a kolik penízků si platil? Já bych si představoval stejně 1,8./rv2000 tak asi v cenoví relaci do 80t.Nebouranou a po prvním důchodci.:D:D:P:P [upravil dne 6.2.06 uulik] idealista a snilek :D vzdyt rikal, ze by si ji predstavoval ale neboj, takovejch jsou plny bazary, nikdo jinej nez duchodci novy auta nekupujou, zavada tachometru se da snadno opravit a radeji moc nezkoumej sloupky a dalsi dily... Přesně tak. Jitrnici jakou svět neviděl. Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 2AKCZ: a jeste jedna poznamka k motoru, autu s cerstve umytym motorem bych se v bazaru vyhnul hooodne velkym obloukem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.