olda Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Mám takový problém,při přidání plynu se za mnou objevuje čoud,při přidání plynu třeba na dálnici je to dost viditelný,vypadá to jak když se pořádně nespaluje nafta,když začlo kouřit,zvýšila se i spotřeba na 8-9 litrů.Jinak auto jede v pohodě,startuje na první otočení i při -25.Nemáte s tím někdo zkušenost?Já mám podezření na vstřiky,za každou radu předem dík. Citovat
Bůček Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Mě to kouřilo při prudkým přidání plynu ,když ještě nebylo roztočený turbo jako lokomotiva. Bylo to tím,že ve ventilu,kterej otvírá zvýšenou dávku nafty po natlačení vzduchu turbem byla v háji membrána a já ho měl povolenej,aby to vůbec jelo jakoTD a ne jako D,teď jsem musel čerpadlo vyndat,protože mi odešel chcípák a nechal jsem ho při té příležitosti rozebrat ,vyčistit,přetěsnit,seřídit a vyměnit ten ventil a už mi to nekouří. Ty vstřiky jak píšeš,by to mohly bejt taky a tím bych asi začal. Za seřízení vstřiků jsem platil před půl rokem cca 700 Kč ,vzhledem k tomu ,že byly ještě v relativně dobrém stavu a jenom je seřizovali a nemuseli v nich nic měnit ,jinak by to bylo bývalo podstatně dražší.Jo a za to čerpadlo jsem platil 3000 Kč, ten ventil mi tam dali použitej ,ale dobrej zadarmo-čerpadlo lucas.To? vše co tom vím,kdyby to tak nebylo ,tak mě opravte,nejsem odborník. Citovat
olda Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 A pasovalo by tam čerpadlo Bosch,mám tam Lucase,ale radši bych tam dal Boschácký,když už musím investovat?Popřípadě nemáte někdo na prodej? Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Pasovalo, ale musíš tam dát jiné vstřiky, mají jiný oterírací tlak. Bosch čerpadlo na 1,9TD mám, vstřiky (asi) ne. [upravil dne 2/7/06 oddie] Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Kdyz je serizeny Lukas, tak jede lip jak Bosch...jinak vstriky poznas podle studenyho startu -treba ze motor jde nepravidelne atd. Kouri to uz od zacatku, nebo teprve ted zacalo.. Citovat
Dafe Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 když jsou špatný vstřiky tak motor většinou houpe. Znamej měl Xantii 2,1 Td 98\" (Lucas) taky houpala ale k tomu ještě za jízdy škubala a nebyli to vstřiky ale čerpadlo. Ale ta žrala normálně. Jezdil s tim asi 8 měsíců než to nechal udělat. Záleží jestli to začalo hulit a žrat najednou nebo se to postupně zhoršovalo. Citovat
olda Odesláno 7. únor 2006 Autor Odesláno 7. únor 2006 Tak to asi budu muset shánět zase Lucase,investovat ještě do vstřiků se mi moc nechce.Ze začátku to bylo v pohodě,spotřeba byla 5,7l,ale pak to začlo pokuřovat a teď už to docela dost kouří.Př.:jedu po dálnici 130,přiřítí se za mnou nějakej blázen,tak chci rychle uhnout do pomalýho pruhu,šlápnu na plyn a za mnou neni vidět.Jinak ranní starty v pohodě,motor hned naskočí a jde pravidelně na všechny válce,bez jakýhokoliv houpání,vynechávání atd. Citovat
zoby Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 jen mě napadla taková blbost. nemůže být zasraný vzduchový filtr? a co nastavení čerpadla? Citovat
olda Odesláno 9. únor 2006 Autor Odesláno 9. únor 2006 Filtr jsem dal novej,nastavení nevim,zkusim to někam dát na seřízení a uvidim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.