Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

trebars raz tu niekto pisal ze zabudol handru v turbo hadici na coleru vsetko je mozne :D 

a mal nizky tlak respektive predosly majitel mu ju tam nechal ako darcek

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj tak jsem tu znova z novým problémem. Nastavoval jsem podtlakovy ventil turba vše mám nastaveno namontovano ale jel jsem zkusit testovací jízdu a ejhle turbo vůbec nefunguje když odpojim hadici od vývodů intelcooleru tak to z něj fouká. Ale ta hadice co.je na onom vývodů intelcooleru tam v ní je velký podtlak je to tak normální? Nebo co by mohlo být špatné? 

Odesláno (upraveno)

zmeraj podtlak na volnobehu na elektroventile  na prepazke co ovlada turbo  jeho vystup  co ide na membranu turba 

Odesláno

Zmereno a je tam -0.6 ve ventily jsem zkoušel prohazovat.  No tak začalo to že jsem nastavil ten obtok aby byl při 0.6 zavřený a pak vše namontoval z5. A jel jsem to projet a prostě to jede jak bez turba. A když přidám a koukám na tu hadici od intelcooleru do motoru tak se stahuje jako když je tam podtlak. Diagnostika ukazuje zadaný tlak 1300 a skutečný třeba 950

Odesláno (upraveno)

myslel som ako to zacalo uplne na zaciatku preco je tam druhe turbo 

zaslepeny egr s tym nic nema v zmysle aby turbo nepracovalo 

Odesláno

Jo takhle no koupil jsem auto od kamaráda a on to měl zadreny tak.jsem prehazoval motor tak se dělala spojka rozvody všechno a turbo jsem nechával zkontrolovat u mechanika a ten říkal že je špatně že vydrží třeba měsíc třeba i rok a nebo taky týden. Tak jsem koupil nové ale přišlo mě a byla jiná příruba já mám na autě 3 díry a přišla 4dirova tak.jsem to nechal.predelat a proto se rozhodila ta tyčka.  pak to nějakým stylem fungovalo ale padalo to nouzaku kvůli nízkému tlaku ale časem jsem přišel na to že jsem tam zapomněl dát těsnění ty kovové.  Tak proto jsem to zase rozdelal a když to bylo venku tak jsem chtěl už udělat pořádně ten obtok. 

Odesláno (upraveno)

tak tam nasad vakuovu pumpu na tu hadicku membrany a vivin vecsi podtlak cca 0.8 ci sa nieco zmeni zlepsi   na volnobehu  ale zas to neprehanaj s podtlakom  koli membrane a moc ten motor neturuj aby sa nepretocilo turbo 

ale skor si myslim ze je to turbo ko

Odesláno (upraveno)

tiez ked montujes turbo musis mu do mazacieho kanaliku dat nejaky olej nesmies to nastartovat aby turbo slo nasucho  lebo to nejaky cas trva kym mu mazanie  natlaci

olej 

najlepsie po namontovani je podtlak membrany nezapajat natocit motor ,  nechat par sekund bezat a potom hadicku zapojit  z dvovodu aby sa turbo tocilo minimalne pokym nedostane tlak mazania 

Odesláno

Dobře dobře tak aspoň mě to bylo tvrzené že je nově ale taky to nemusí být pravda jo to mazání to jsem udělal. Ale jak jsem psal něco to tlačí na výstupu z intelcooleru. Ale jestli málo 

Odesláno

Dobře tohle vyzkouším. Ale ještě jak jsem psal když to odpojim tak na ty hadici co jde do motoru tak tam má být podtlak?  Nějako mě to nejde dohromady že z intelcooleru jde tlak a a v ty hadici co je napojena na něm tak je podtlak. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...