Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

imobilizér

Recommended Posts

Guest L.Petru
Odesláno

nevíte někdo jak vypnout imobilizér? Nebaví mě pořád mačkat ten kód

Odesláno

mobilizér slouží k tomu, aby se nedostal benzín, či nafta do karburátoru. Když zapomeneš, tak ti přeci startér jde.

Někde to spojit na přímo. Asi před karburátorem. Nezkoušel jsem to.

Mě se to libí mačkat kód. Aspoň s ním nikdo z rodiny neodjede bez mého souhlasu. Až koupím to druhý, tak si s ním můžou jet nakoupit nebo po městě jak se jim zlíbí.

Odesláno

Někdo tady psal že stačí zadat kód a pak vytáhnout konektor na klávesnici, ale nevím jestli to 100% funguje. Pokud je centrál na rádio (2 tlačítka na klíči) tak podle manuálu jde vyřadit určitým postupem. Taky už se to tu psalo. Stačí dát vyhledávání. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Někdo tady psal že stačí zadat kód a pak vytáhnout konektor na klávesnici, ale nevím jestli to 100% funguje. Pokud je centrál na rádio (2 tlačítka na klíči) tak podle manuálu jde vyřadit určitým postupem. Taky už se to tu psalo. Stačí dát vyhledávání. ;)

musi se uvest ridici jednotka do stavu trvaleho odemceni, neni to nic jednoducheho a pouhe vytazeni konektoru klavesnice nestaci. Je to treba udelat v peugeot servisu, psal to Milhaus65

Odesláno

Je pravda,že existuje několik druhů klávesnic(snad 7),by? vypadají stejně.Jejich funkce se ale malinko liší(např. nelze nastavit na odblok.imo klíčem s rádiem-2tlačítka).Ale mám odzkoušeno,že když se po aktivaci imo vypojí konektor klávesnice,šlape to i bez pinu.Opětovným připojením konektoru je však nutno zadat původní pin.Otázkou je,když by se odpojila i baterka.To vyzkoušené nemám.A co týče zablokování klávesnice po třech chybných pokusech,pomůže odpojení baterky a nemusí se čekat cca 30min.Tolik zkušenosti z mého autí.

Odesláno

Tak ani nevím jestli pojedu na sraz. :bojim

Dneska jsem vyjel s autem a vše v pohodě. Vrátil jsem se a nechal auto 2 hodiny stát před barákem. Odemknu, nasednu otočím klíčkem vyklopím klávesnici abych zadal kód a v tom se to stalo. Klávesnice se na chvíli rozsvítila abych moch dát kód a hned zhasla a zůstala jen blikat červená kontrolka. Prostě klávesnice odmítá přijmout kód. Chová se jakoby nebylo otočeno klíčem na poslední polohu nebo když je zadán kód 3x špatně. Ani odpojení baterky nepomohlo. Na pojistky jsem koukal a zdají se být OK. Prostě k nasrání. Celej tejden teď zrovna budu v čudu a nemůžu se v tom hrabat. :zurim

Potupně jsem musel zatlačit autí do garáže. A že to pěkně klouže. :bojim

Nemáte někdo podobný zkušenosti co by s tím mohlo bejt? :myslim

Odesláno

Tak jsem pátral a nakonec i vypátral. Přelomily se dva drátky ke klávesnici a jak jsem to prohlížel tak další dva jsou na to taky zralý. :bojim

Jak závidím těm co kód ?ukat nemusej. :(

No alepoň jsem na to přišel. Už jsem začal chytat depku že to povleču do peugeotu.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tak jsem pátral a nakonec i vypátral. Přelomily se dva drátky ke klávesnici a jak jsem to prohlížel tak další dva jsou na to taky zralý. :bojim

Jak závidím těm co kód ?ukat nemusej. :(

No alepoň jsem na to přišel. Už jsem začal chytat depku že to povleču do peugeotu.

Tak to naser...ještě že nic nezadávám:super

Odesláno

Tak sláva. Opraveno. Jen jsem zvědav jak dlouho to vydrží. Asi by to tam chtělo místo obyč drátků připájet lanka. Ty přeci jenom vydrží víc. Třeba se k tomu dostanu až bude tepleji. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...