Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Už si přesně nepamatuju co to psalo u mě ale myslím že to bylo něco podobného a dělal to palivový filtr po tom co jsem natankoval špatnou naftu tak se přicpal. Zkusil bych ho vyměnit a uvidíš.

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno
V 9. 11. 2020 at 7:35, Mujalo napsal:

Ahoj chlapy mam problem z p.5008.1.6.Thp vubec nikde nic jsem nenašel dekuji za pomoc

20201107_103447.jpg

Zdravím, přišel jsi prosim od te doby na něco? řeším něco podobného, viz obrázek. měl jsem to u několika maniku, všichni se shodnou, že závada nekde na palivové soustavě... palivový filtr jako takový tam neni (peugeot 5008 1.6V 115kw, 2011), jediné snad sitko v nádrži za čerpadlem.... teď vyzkoušíme vyměnit zapalovací cívky (svíčky už jsem měnil před 1/2 rokem), vysokotlaké čerpadlo údajně dle měření dávalo o něco více než má, turbo naměřilo 1600 Pa (asi), kolik ma davat netuším

IMG_20210204_141727.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

.. u pauzoutu nevim. U Fordu byla identicka zavada zpusobena umirajicim podavacim cerpadlem v nadrzi - nedavalo dost, aby vysokotlake cerpadlo na motoru spolehlive krmilo rail a vstrikovace....

Odesláno (upraveno)
V 12. 3. 2021 at 16:39, hugous01 napsal:

Zdravím, přišel jsi prosim od te doby na něco? řeším něco podobného, viz obrázek. měl jsem to u několika maniku, všichni se shodnou, že závada nekde na palivové soustavě... palivový filtr jako takový tam neni (peugeot 5008 1.6V 115kw, 2011), jediné snad sitko v nádrži za čerpadlem.... teď vyzkoušíme vyměnit zapalovací cívky (svíčky už jsem měnil před 1/2 rokem), vysokotlaké čerpadlo údajně dle měření dávalo o něco více než má, turbo naměřilo 1600 Pa (asi), kolik ma davat netuším

IMG_20210204_141727.jpg

Prisel nekdo na zavadu

Upraveno uživatelem Dacanek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...