Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Milan+: Nědy to vychytáš jindy ne...I když poslední dobou mi příjde, že chtějí ututlat co se dá...Jeden chlap co ke mě jezdí už do svého nasypal strašný peníze..kupoval v bazaru a připlácel si záruku, když šlo do tuhýho, měl smůlu. Pořádně si tu smlouvu nepřečet. Pojištění je k prdu.

Odesláno
před 3 minutami, Milan+ napsal:

Ty máš servis či co,nebo se svěřuje?

No dělám ve volnu a jen něco, teď mám frmol v hlavní práci tak není ani čas na auta, tak že se jednou ozval a teď jezdí pořád. Řešil jsem s ním hlavně drobnosti, Eloys, čerpadlo, diag a nějaký další drobnosti. Hlavní věci si pak nechával dělat.

Odesláno
před 2 hodinami, Petridas napsal:

Takze spatna informace, to ma jakoby snahu to chytnout ale nechytne. Tim cidlem to kazdopadne nebylo. Takze co dalsiho radite??

No zeptám se tě spíše na to, co ti to píše na diag nyní? Po výměně čidla.

Odesláno

Na mém  2.0 HDi RHR se přesně takto chovala rozbitá škrtící klapka vzduchu. Motor při startu slíbil, ale pak nic. Diag neřekla nic, ale když ji servisák rozebral, tak byla uvolněná vevnitř. Osička se točila, podle povelů z počítače, ale klapka se neotvírala. Vyměněna za novou a od té doby bez problémů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...