Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

kdo pojedete uz v patek? Premyslim, jestli vyrazim odpoledne (<15h) pred ucpanim vsech vyjezdu, nebo az vecer (>18h)...

co ostatni, kdo pojedete a kdy? ze bysme treba jeli spolecne... :myslim

Odesláno

Nevím, v kolik uteču z práce. Snad dřív než v 15 h. Do Prahy to mám hoďku, a přes Prahu na tu pumpu, kde byl výjezd do Kostelce tak 30 min

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Nevím, v kolik uteču z práce. Snad dřív než v 15 h. Do Prahy to mám hoďku, a přes Prahu na tu pumpu, kde byl výjezd do Kostelce tak 30 min

no, kdyz do Prahy dorazis v patek ve ctyri, tak to pocitej pres Prahu spis hodku...

pockame jak se vyjadri ostatni a pak nahodim nejaky vhodny termin :)

Odesláno

no ja se ptal na Džbáně Medvěda a on říkal, že to plánuje (tuším) okolo 3. 2. 2006 17:00:00hod. na Tý první pumpě na hradecký

tak já sem pro tuto verzi:aut:aut

[upravil dne 25/1/06 Chip]

Odesláno

Takže rodinná situace už se vyjevila a tak já i Helča můžeme v pátek skutečně jet - navrhuji tedy společný odjezd v pátek 3.2.2006 v 17.00 od benzinové pumpy BENZINA na počátku D 11 (asi 1 km za Černým Mostem, pro srazovyhledávače, byl odtud odjezd v září do Červeného Kostelce) (notorické opozdilce prosím o dochvilnost!!!!!)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Jen taková doplňující otázka - pojedeme někde po dálnici ???

Jestli si mám koupit známku, abych pak neměl opět staženou *** ;)

tak kup dedovi rocni a mas pokoj... kdyz pojedes na 4 srazy s mesicni, jses na stejnejch penezich... teda, pokud zase nedostanes 2 za cenu 1 :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

tak kup dedovi rocni a mas pokoj... kdyz pojedes na 4 srazy s mesicni, jses na stejnejch penezich... teda, pokud zase nedostanes 2 za cenu 1 :D

jj to byl tenkrát dobrej kauf :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...