Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ma ho Radčina dcera, telefon asi super, jen si dej pozor na osazení, je více verzí, rozdílná RAM, jiný procesor atd, u Global není české LTE.

Jinak po pádu na koberec ihned prasklo sklo, jedna prasklina přes celý displej, takže sklo bude asi křehký.

Odesláno

Už ho zkouším,ted mi ho ,ámoš přivezl na prubnutí. Je to větší,potřebuji něco na dvě sim a mám v tom i pak výkresy na fušky ,abych na to viděl. Ta 4G jede

Odesláno

Já mám tu verzi 6GB/64GB a naprostá spokojenost :) Neseká se, velká výdrž na baterku, MIUI je skvělé uživatelské prostředí.. Ale s křehkostí nemohu sloužit, s telefonem neházím a přes záda mám kryt. Za tu cenu je to vážně suprová volba, mám ho už půl roku :) 

Odesláno

Sorry, upsal jsem se, s kolegou tu řešíme telefony a jsem z toho celej zmatenej :D jo mám 4/64 LTE :) Každopádně doporučuju, za ten půlrok jsem nenašel žádný problémy a to telefon využívám opravdu hodně aktivně. Skvělé bylo porovnání před třemi týdny, kdy jsme jeli Praha - Nošovice a měl jsem zaplej Waze + hudbu a kamarád (Samsung galaxy A5) měl jenom Waze. Oba jsme měli 100% baterie, já dojel se 68% a on musel u Brna nabíjet :D 

Odesláno

To je fakt, ten hladký design sice vypadá pěkně ale stačí lehce opocené ruce a už je to jak mejdlo :myslim  Ja měl nejdřív flipové pouzdro a teď mám obyč kryt na zadní stranu, s tím že mezi krytem a telefonem mám kovový plíšek pro magnetický držák do auta

Odesláno
V 13. 11. 2017 at 14:39, Rikic339 napsal:

Sorry, upsal jsem se, s kolegou tu řešíme telefony a jsem z toho celej zmatenej :D jo mám 4/64 LTE :) Každopádně doporučuju, za ten půlrok jsem nenašel žádný problémy a to telefon využívám opravdu hodně aktivně. Skvělé bylo porovnání před třemi týdny, kdy jsme jeli Praha - Nošovice a měl jsem zaplej Waze + hudbu a kamarád (Samsung galaxy A5) měl jenom Waze. Oba jsme měli 100% baterie, já dojel se 68% a on musel u Brna nabíjet :D 

Asi někde dělám chybu,nechce se mi přenést do kalendáře data narozenin a svátků i přesto,že dám synchro přes google.

Jak to máš nastaveno?

Odesláno

@Milan+  Já mám vše v klasickém google kalendáři na prohlížeči a po přihlášení se mi to automaticky všechno v telefonu zobrazilo. Mám tam propojený i firemní účet přes který si do kalendáře píšeme absence, schůzky, firemní auta a podobně. A všechno se to nahrálo samo aniž bych se o něco musel starat :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Minulý týden jsem jej z vlastní zkušenosti doporučil majitelce rozbitého samsungu s8. Cituji její slova, že já p... si ho nekoupila dřív.

Baterka s přehledem vydrží dva dny, néjaké ty pády také ovšem lepil jsem ji tvrzené sklo na displej ihned po vybalení. Svižné zařízení, výkonu dostatek, LTE to umí a zvláda s přehledem, fotky jsou v cenově relaci až překvapivě dobré, ostré, realné barvy, za tu kasu se snad ani lepší neskleněný v poměru cena/výkon nedá sehnat, za sebe taky, doporučuju.

Odesláno

Za mě zatím taky super,jen co ještě pořídím nějaký futrála sklo,už jsou tedy  na cestě.Když to porovnám se S4 a S6 co byly,tak za ty prachy naprosto v pohodě,eska jsou neskutečně předražena i přesto,že jsem je měl podstatně výhodněji.

Tohle na dvě simky šlape jak fik,velikost už je do ruky na hraně,ještě musím vychytat tu synchro kontaktů a kalendáře,narozky atd.

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
V Mon Nov 13 2017 at 12:21, Radek Hurvajz napsal:

Aha, tak to si pletu, tak pokud tam je CZ LTE tak ok. Jinak fotky jsou z toho naprosto super, displej paráda, vadila by mě čtečka otisku na zadní straně a velikost, na mě už je to moc veliký

Tak s N6 už jsi velikost přehodnotil? 

Odesláno (upraveno)

To dělají ty kulaté hrany. Tenčí o chlup je. Pokud nepotřebuješ futral jak já, tak to je v pohodě, potom už je to taky futralem jiný. 

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...