Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zapojenie MAGICAR 3000

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Miro406

ROpa: dakujem za prispevok k tomu zhaveniu, musim to nieko poriesit. Mam nieke tie EL. schemy v PC, len sa moc do toho nerozumiem.:myslim:roker

Nova baterka mi rano auto nastratovala ! (som az podrastol 5cm :D ) Sice som 2x pre istou zhavil a pri stratovani mi resetlo pamat hodin a datumu. Ale hold, nech resetuje, ved -22C bolo cez noc. Uvidim ci to bude robit aj pri teplotach okolo 0C lebo stara resetovala pamat aj pri teplote okolo 0C.

ja nemam dokumentaciu od 206 ziadnu a hodila by sa...

inac ak mas problemy s tymi hodinami tak by som do nich prihodil jeden poriadnejsi kondik cez diodu a mas pokoj... teraz tam isto je nejaky ale asi uz starsi resp slabsi a pri poklese napetia na okamih sa ti to stihne resetnut...

Guest Miro406
Odesláno

:o:o:o ROpa , dakujem nevie smi to blizisie vysvetlit? Niesi aj na www.odblokovani.net ???

dik

Odesláno

:o:o:o ROpa , dakujem nevie smi to blizisie vysvetlit? Niesi aj na www.odblokovani.net ???

dik

som aj tam..., je to lahke, proste tie hodiny sa resetuju lebo im staci aby na okamih nemali stavu a je to v haji... pri startovani pokial uz nemas uplne ok baterku dochadza k takemu poklesu napatia ze zbytkovy naboj ktory je v kodikoch v tych hodinach nestaci vykryt odber hodin a oni sa stihnu vymazat. Ja by som to poriesil tak ze by som na privod hodin dal kondik tak 2200mikro na 35V a to by malo staci aby sa ti nezmazali... pripadne ak by mal tendenciu sa ten kodik vybijat aj smerom do auta nielen do hodin tak by som privod stavy do hodin doplnil este o diodu a az za nu dal ten kondik...

Guest Miro406
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Tady je schema ISO konektoru. ten žlutý A4 je pro zachování paměti a žere pod 0,1 mA!

Olda: moj konektor v aute ju ulne inac zapojeny, a je ine farebne oznacenie kablov. Pojdem teraz do auta nacmaram to na papier, alebo vyfotim. Neviem ci to nahodou niekto predo mnou neprerabal, no kable tak nevyzeraju, ale nasiel som chybjucu poistku audio sustavy, preto sa nam tam vtedy nepodarilo najst trvaly +. Idem to dokoncit a potom hodim info.

dik

Odesláno

a jak se to resi s imobilizerem?? kdyz mam cip v klicku tak to jit nemuze.

Co sem koukal do schematu,tak je snimac imobilizeru propojen s ridici jednotkou,kde je ulozen kod.

Guest Miro406
Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

Co sem koukal do schematu,tak je snimac imobilizeru propojen s ridici jednotkou,kde je ulozen kod.

myslis ten dialkovy start? druhy klucik sa zabuduje do pristrojovky, a ostane ti len jeden, a ten ked stratis tak si mozes ............:D

Odesláno

myslis ten dialkovy start? druhy klucik sa zabuduje do pristrojovky, a ostane ti len jeden, a ten ked stratis tak si mozes ............:D

dobre bude nakopirovat si predem

Odesláno

Pokud jsem si dobře všim tak je tam poklepový čidlo přes který se taky dostaneš do auta bez klíče i ovladače. ;)

Odesláno

samozrejme ze bez origo kluca to nepojde... ak chces dialkovy start tak si kupis jeden modul vola sa imobiliser bypass... je to plastova krabicka kde vlozis original nahradny kluc alebo aspon chip z neho... pokial stratis prevadzkovy kluc tak stale mas povedzme v aute nahradny kluc... neviem ci aj 3000ka ale 9000b ma to poklepavacie cidlo na prednom skle a cez to mozes auto odomknut... aj bez klucov...

Odesláno

já myslel že to poklepový čidlo když chce nekdo přivolat majitele k autu, poklepe a dálkáč signalizuje že máš přijít k autu že tě nekdo volá, jak jste přišli na to že se tím otevře auto, to by ho pak otevřel kdokoliv ne?

Guest Miro406
Odesláno
Původně zaslal: mk405

já myslel že to poklepový čidlo když chce nekdo přivolat majitele k autu, poklepe a dálkáč signalizuje že máš přijít k autu že tě nekdo volá, jak jste přišli na to že se tím otevře auto, to by ho pak otevřel kdokoliv ne?

takze, skusal som to otvaranie cez poklepove cidlo a na mojej 3000-ke to chvalabohu nefunguje. Ono to zas nieje take jednoduche s tym otvaranim, musite zadat bezpecnostny kod, ktory si uzivatel definuje sam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...