KoudaK Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Zdravím... Řeším problém se Skype .. Háže mi to tabulku viz foto.. Nepomůže odinstal a následný instal .. Posílání fotek. Přemýšlím jak posílat fotky z telefonu do domácího PC kde jsou ještě XP. (prostě ještě jsem se nedokopal zajet pro novéj komp) Nechce se mi pokaždé lézt do mailu a posílat je.. Takže se ptám jestli aplikace jako WhatsApp nebo Hangouts poběží v XPách... Díky.. Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Maile si je poslat nemůžeš? Nebo ještě lépe nahrát na Cloud a do PC stáhnout. To vše by mělo jít i v XP. Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 Právě tomu mailu se chcu vyhnout... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Tak Dropbox. Vyfotíš v telefonu, samo se to nahraje do cloudu a na PC se ti sami objeví ve složce, je si to musíš nainstalovat a nastavit KoudaK ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Napsal jsem snad něco jiného? Jen jsem nejmenoval, protože stejné funkce má většina cloudových služeb. Používám jak Dropbox, tak i Google disk, OneDrive, box.net,... Je jen na Kouďákovi, co zvolí, případně co už používá Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 (upraveno) Jde mi jen o některý fotky... Jako když někde jsem a chci to poslat dom otcovi aby na to mrknul.. Nejde mi o zálohování. Kluci díky za rady. Zkoušel jsem ty Appky a jediná překážka jsou ty XPéčka.. Takže volba je jasná - v pondělí ts Bohemka a vyhlídlá mašina s Win 10 se už fakt koupí... Už i ty Office 2003 mě dost štvou... A nedivil bych se, že i ten Skype kvůli tomu blbne... Upraveno 4. listopad 2017 uživatelem KoudaK Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Před hodinou, Péťa napsal: Napsal jsem snad něco jiného? Jen jsem nejmenoval, protože stejné funkce má většina cloudových služeb. Používám jak Dropbox, tak i Google disk, OneDrive, box.net,... Je jen na Kouďákovi, co zvolí, případně co už používá Koudaka musiš nakopnout přímo nazvem, třeba "cloud" mu nic neřekne. Péťa ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 Hlavně to nevyslovuj nahlas... Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 Ale když už jsme u toho když bude ten novéj pc tak by šlo udělat, že když přijdu dom tak se čerstvé fotky samy odešlou po WiFi nebo Bluetooth na disk? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Jo, tak to funguje, u Dropboxu ihned, u Google drive asi za par minut. U Dropboxu je trošku meně mista 2 GB, na Google maš aplikaci fotky a tam je misto neomezené pokud si ty fotky necháváš od nich mirně zkomprimovat. nebo bez komprimace 15GB Ale existujou i jiné služby kde je místa spousty, třeba Degoo, Mega, Gavitex, ale tam nevím jestli to spolupracuje přímo s fotoaparátem mobilu. Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Jen upřesním, že podle nastavení se fotky odesílají po připojení k WiFi (libovolené, nejen doma) nebo vždy (po WiFi i mobilních datech) a odesílají se na cloud (server na internetu), ne na disk v Tvém počítači. Na Tvůj počítač se "jen" synchronizují. Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 Mne sa raz podarilo spraviť Google disk záložku na plochu, a keď tam kliknem ako keby som bol v PC. Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 To je jednoduché: TADY si stáhneš GoogleDriveSync, nainstaluješ a pak už jen dáš na plochu zástupce Google disku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.