kemox Odesláno 21. říjen 2017 Odesláno 21. říjen 2017 Zdravím, stal jsem se hrdým majitelem 5008 akorát mám na střeše hagusy.. bez klíče majitel je ztratil.. a odvrtavat vložku nebo je nějak ničit se mi moc nechce.. prý jsou klíče uni podle čísla “B23” jestli by někdo měl budu moc rad stačí půjčit na sundani nebo bych si nechal udělat kopii hlavně musí dolu na dálnici je to hrůza Citovat
P607Olda Odesláno 21. říjen 2017 Odesláno 21. říjen 2017 Pokud znáš kód B23, zkus přímo nechat vyrobit klíč. Citovat
kemox Odesláno 13. listopad 2017 Autor Odesláno 13. listopad 2017 Díky, zapomněl jsem napsat na anglickem webu jsem si nechal poslat klíč za cca 250kč včetně poštovného a jsou dole teď řeším problém druhy.. a to je díra po příčnících a nemám záslepky.. jsou někde schované ? v liště nebo musím sehnat ? jestli můžu někoho porpsit o nějaké výrobní číslo nebo kde to najít ? ideálně ebay nebo někde levně do Peugeotu se mi moc nechce.. :/ Citovat
kemox Odesláno 13. listopad 2017 Autor Odesláno 13. listopad 2017 ano jen já tam mám velkou díru hledal jsem okolo jestli tam není někde zasunuté ale buď jsem slepý nebo nevím Citovat
TomasARN Odesláno 13. listopad 2017 Odesláno 13. listopad 2017 Nezasuvaju sa, ale vyklapaju, cize ich nemas Citovat
kemox Odesláno 13. listopad 2017 Autor Odesláno 13. listopad 2017 parada.. a něco pod čím bych je mohl hledat ? zkoušel jsem něco ve stylu " roof rack cover, roof rail, roof bar" atd ale furt mi to nachází jenom haugsy jako takové ale žádné krytky.. Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2017 Odesláno 13. listopad 2017 (upraveno) V serviceboxu se prodává celá "Okrasná lišta" za 2100 jedna strana. Samotné krytky jsem tam nenašel. Zkus vrakáč. Jak vidíš na mých fotkách, krytky jsou v barvě karoserie. Takže až je (nebo něco) seženeš, tak se musíš rozhodnout, zda je necháš nalakovat. Minule jsem tady radil - vystřihnout nebo vyřezat je z plastu, (nalakovat?) a zkusit nalepit magnet a ten by držel na tom hříbku. Anebo jiná příchytka k tomu hříbku, např. plastový nebo gumový trn, nebo kousek hadičky. Případně prohledej všechny skrýše, zda je tam minulý majitel neuschoval. Pod podlahou, nebo ve třetí řadě sedadel? Upraveno 13. listopad 2017 uživatelem P607Olda Citovat
kemox Odesláno 13. listopad 2017 Autor Odesláno 13. listopad 2017 zkusím pohledat mě jde spíš o to aby se nedržela voda v těch lištách nevím jestli tam jsou někdě nějaké žlaby pro odtok ale prozatím to asi přelepím duck tape ať tam neteče a zkusím něco vymyslet jak jsi říkal nebo najdu orig. díl Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2017 Odesláno 13. listopad 2017 Teče tam normálně, ty krytky netěsní. Tzn. voda někudy vyteče ven. Citovat
BooST Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 ahoj, osobně hagusy lakované nemám, jsou (pravděpodobně) hliníkové. krytky z levé strany viz foto a teče do nich normálně - zmoknul jsem a je tam mokro je na nich číslo 318176179 a níže 66179 (levá přední) a 66181 (levá zadní). na pravý bok (spolujezdec) se bohužel nedostanu bo garáž Citovat
kemox Odesláno 14. listopad 2017 Autor Odesláno 14. listopad 2017 díky !!! zítra zkusím pohledat Citovat
martinecondrej Odesláno 15. listopad 2017 Odesláno 15. listopad 2017 toto jsou krytky pro verzi Allure, které jsou vždy stříbrné plastové. Krytky na první fotce nahoře je něco úplně jiného a barevně nejspíš většinou podle laku auta Citovat
Mosquito Odesláno 16. listopad 2017 Odesláno 16. listopad 2017 Vrakáče tě s krytkama pošlou do ... Zkoušel jsem jich několik a vždy to byl výsměch co to po nich chci Citovat
P607Olda Odesláno 16. listopad 2017 Odesláno 16. listopad 2017 kemox: vlastně jsi ještě nenapsal, jaké potřebuješ. V prvním příspěvku píšeš, že potřebuješ klíč na hagusy, což je asi nepřesnost. Hagusy je to podélné, co je součástí auta, k tomu klíče nepotřeba. Tys sháněl klíč na příčníky. Pokud máš hagusy, tzn. potřebuješ krytky zahnuté, jako jsou na fotce od BooST, tak máš tři možnosti: - vrakáč - nové, pokud lze objednat - nebo si je vyrobit - odlít podle vzoru, např. z laminátu (epoxy) a nastříkat, nebo nechat nastříkat. Anebo zkusit ohnout z rovného plastu na kopytě a ořezat - možná s pomocí profesionála, který dělá s plasty. No v podstatě tytéž možnosti jsou, i kdyby byly ty ploché, jako na mojí fotce - ty by stačilo vystřihnout z kousku plastu. Citovat
kemox Odesláno 16. listopad 2017 Autor Odesláno 16. listopad 2017 ano příčníky - jak jsme psal klíč jsem si nechal vyrobit na zakázku na anglickém webu replacementkeys.com (doufám že nebudu linčován za reklamu).. po demontáži přišel problém číslo 2. a to je díra po příčnících verzi mám allure (říkali se jí tak).. asi něco vyrobím ale hlavně prohledám auto jsem nějak vytížen.. a nejsem schopný se zvednout a zajít do auta.. teď jsem se aspon dostal k instalaci diagboxu tak snad aspon v něčem se pohnu.. zkoušel jsem je hledat ale marně.. a celé lišty (hagusy) kupovat kvuli tomu nechci.. no a vrakáč asi kašlu když čtu tohle. každopádně díky moc za rady a pomoc Citovat
pavelu96 Odesláno 17. listopad 2017 Odesláno 17. listopad 2017 Ještě je tady možnost zkusit vytisknout na 3D tiskárně. Borci s tím umí už docela dost věcí Citovat
kemox Odesláno 17. listopad 2017 Autor Odesláno 17. listopad 2017 to je taky možnost no zkusím najít někoho kdo by jí mohl mít v blízkosti a domluvit nějakou rozumnou cenu díky za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.