Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Další perlička do sbírky , konečně jsem měl možnost nechat přezout letní za zimní ... dám je mechanikovi že si je další den vyzvednu, přijedu si pro ně a bylo mi řečeno, že jsou kola obuté ALE NEJSOU VYVÁŽENÉ protože mají skoro plný střed a nejdou nasadit na vyvážečku, zaplatil jsem 500 za obutí , nandal kola do Tranzita a jel 25 km dále zkusit nějaký pneuservis co by to dokázal vyvážit , objel jsem dva .. nic až třetí mi to udělal s tim, že jsem si 3 hodiny musel počkat . :D 

25437462_1487239941392896_1535016678_n.jpg

25463892_1487239911392899_815938612_n.jpg

Odesláno

To je to samé jak výhovorky u Citroen kol ... kolikrát na to nějaký adaptér mají jen se jim s tím nechce je_bat ...

Odesláno

Jo to taky znám, mám na 607 zimní alu bez středový díry a některé pneuservisy adaptér nemají, v jednom mi řekli narovinu že mají, ale je to za příplatek. Ale zas jiný pneuservis vyvažuje jen na adaptéru na šrouby a na středový díře alu vůbec nevyvažují.

Odesláno

5-10km podle vnejsi teploty ... Je to uplne normalni. Cekam az to vyleze na zacatek tj 90 stupnu pak se teprv muzu trochu vyblbnout :)

Odesláno

Benzíňáček je taky do 10km ohřátej. Akorát V6 má holt víc oleje a/nebo jinou konstrukci tak to možná trvá. 

Odesláno
před 8 hodinami, StibTo napsal:

5-10km podle vnejsi teploty ... Je to uplne normalni. Cekam az to vyleze na zacatek tj 90 stupnu pak se teprv muzu trochu vyblbnout :)

Tak maximálně  ale jen voda, olej  na to ani  nemysli, tomu ještě deset přidej. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...