Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 16 minutami, Milan+ napsal:

Tak maximálně  ale jen voda, olej  na to ani  nemysli, tomu ještě deset přidej. 

Není pravda. S 2.2 jsem teď 3 roky jezdil 8km trasu Praha Kyje - Praha Prosek, pokud budíky nekecají olej byl na 90 stupních asi po 3/4 cesty, a to VŽDY. Voda daleko dřív. Nevím kde bereš data, jestli z dýzlu nedivím se.

Odesláno
před 6 hodinami, StibTo napsal:

Není pravda. S 2.2 jsem teď 3 roky jezdil 8km trasu Praha Kyje - Praha Prosek, pokud budíky nekecají olej byl na 90 stupních asi po 3/4 cesty, a to VŽDY. Voda daleko dřív. Nevím kde bereš data, jestli z dýzlu nedivím se.

Njn, když tu trasu jedeš 3/4 hodiny, tak se to ohřeje, to je jasný :aut 

Odesláno

Jinak co musim pochvalit je rezim snow, na automaticke prevodovce, kdyz jsem vyjizdel strmy kopec na normalni rezim, auto hrabalo a skoro se nehnulo, zapnul jsem na automatu snow a auto pomalu zychlovalo a kola ani neproklouzli.

Odesláno
před 14 hodinami, Almanil napsal:

Já mám pocit, že olej se mi začne teprve zahřívat před 10km, voda ohřátá, ale oleji to trochu trvá.

Přesně  tak. 

Odesláno
před 14 hodinami, StibTo napsal:

Jde o to kde to pežo  měří, je tam asi výměník voda /olej, ale kdyby jsi vzal vanu a ne někde  ohřátý blok  od vody, tak se budeš  divit jak to je.  

Odesláno

@Vena garážmistr porizeni auta 80 000 , najel cca 1100 km , delalo se predni leve lozisko plus cidlo na kole za 5200 s praci, a tesne po najezdu 2000 km me to nechalo cestou do Prahy a vvt 8200 , cidlo snimani otacek vackove hridele 600 a pak jsem mechanikovi platil dalsich 16000 za odtah, praci atd , jelikoz to stalo 2 mesice kupoval jsem za 2500kc novou baterku a dekarbonizace me vysla na neco malo pres 3000 kc

Odesláno

Tomáš pravdu @Vena garážmistr můj sen to opravdu nebyl, co si budeme povídat :D , na jaře mě čeká výměna a proplach oleje v automatu ( 6-7 tis kc) a koupě druhého VVT ( 8200 kc ) , protože při rozvodech se mají měnit obě VVT, jenže to nikdo neudělal .. měl jsem dvě možnosti co udělat, když se to auto opravovalo , prodat ho s nefunkčním motorem za tak 40 tis ? ( nebudeme to zbytečně přehánět ) a koupit si jinačí auto ( ale zas by bylo riziko, že to bude nějaký pelech co se stane opět kasičkou na penízky. Když to beru zpětně, měl jsem se na nějakou ,, novotu ,, vykašlat a koupit si 205 gti, ale pozdě fibicha honit .

Odesláno

Hlavně že to nakonec funguje a že to bude stát ještě dost peněz udržet to v perfektním stavu o tom nemusíme špekulovat. To je jistý . Jeden můj dobrý známý říkával  ,, auto je jako ženská nikdy neřekne že stačí ty peníze co se do něj cpou " a pak taky říkával že ,, z auta má člověk jen dvě radosti když ho koupí a pak ještě větší když se ho baví " což tedy nebude asi případ nikoho ze zdejších ale něco pravdy na tom taky je.

Odesláno

Radoval jsem se z toho, že jsem sehnal 407 ve skoro plné výbavě, s dobrým nájezdem, doloženým servisem , to že zaklepe v motoru nebylo bohužel ani poznat a to že se VVT mají měnit při rozvodech a že je motor plný carbonu jsem taky něvěděl, hold do života o pár zkušeností bohatší , jenže ted když už ho mám zainvestované, byla by hloupost to dávat pryč. Na jaře se vrhnu na opravu kastle a je v plánu i oprava laku, vystříkání dutin a nástřik podvozku . Přes zimu si sháním ted veškeré věci na profi lakování, abych to nedělal na na dobytka sprejema třeba :)

Odesláno (upraveno)

Haha ja už jsem taky dál do auta pomalu 30.000 Kč, to mám všechny silentbloky  nové všechny čepy prostě vše, rozvody pumpa, tyčky přední i zadní, lambda sonda, řízení obě strany, teď spojka sada, pocentiometr, a tak dále, chci si to auto nechat aspoň na 7 let a taky jsem najel asi něco přes 2000 km:bojim

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno

Pfff 30.000 jsem do toho dal jen tenhle rok a to se nic vyloženě nezachraňovalo. Ale tak V6 (a 407 celkově) holt něco stojí, důležitý aby to teď jezdilo spokojeně :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...