WickaS Odesláno 11. září 2017 Odesláno 11. září 2017 Ahoj Peugeoťáci, chtěl jsem přivázat upadený dekl motoru pod autem a našel jsem upadený konektor a nějakou hadičku. Pro hadičku jsem našel místo, kde by mohla být upadená, délkově to taky odpovídalo a to bylo jediné volné místo. I pro konektor jsem našel volny "slot" protikus, vyčistil jsem ho a nasadil. Můžete se mě prosím podívat, zda je to OK a co jsou to za součástky od kterých to bylo upadené? Mimochodem, auto nehlásilo žádné chybové hlášeni, motor běžel a běhá jak má.Jedno foto je z vrchní strany auta - aby bylo vidět druhý konec hadičky, kde je napojen a dvě fota zespod, aby bylo vidět, kam jsem hadičku napojil a také konektor.Jedná se o Peugeot 307 2.0 HDi Díky všem :-) Citovat
ferinko2 Odesláno 11. září 2017 Odesláno 11. září 2017 Tú hadičku uprav.......vyšúcha ti to dieru do chladiča!!! Hafity ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 11. září 2017 Odesláno 11. září 2017 No, nevím, ale ta hadička je na odvzdušňovacím šroubu palivového filtru. Slouží k odtoku nafty při odvzdušňování filtru a má viset volně dolů. Nikam není zapojena. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2017 Odesláno 11. září 2017 jestli ta hadička vede opravdu z ventilku paliv. filtru, neslouží k odvzdušnění, ale k odkalení filtru --před zimou by se obal filtru měl odkalit (vypustit případnou vodu z filtru) jinak, nejde o slovíčkaření--tudyma to fakt neodvzdušníte... MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 11. září 2017 Odesláno 11. září 2017 Jasně, máš pravdu. V každém případě ale nemá být někam připojena. ozzy56 a MilanF1 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.