Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nechápu, jaxe todle mohlo někomu povést...

Recommended Posts

Odesláno

Nestíhám:myslim Jednou jsem šel po Žižkově a tam byla 120 a přímo uprostřed zkrz procházel sloupek od značky, nechápu jak to tam dostaly, protože to bylo hnedka u stěny.

[upravil dne 23/1/06 Tazman]

Odesláno
Původně zaslal: Kralda

Chlapec měl celkem kliku!!!:o:o

Taky nechápu jak to dokázal, že se mu nic nestalo. A ten sloup......že by vyšší moc:myslim...... takhle ho propíchnout a ještě pod tímhle úhlem:myslim, no kdo umí ten umí.:super

Guest Ludweek
Odesláno

je to z nataceni filmu Hulk 2 a v akci se mela tim sloupkem propichnout jenom predni guma ale nejak se to sklouzlo nebo co tak to proslo celym farem :) byla to jenom zkouska...ve filmu pouzijou misto opla BMW 745i :aut :aut

Odesláno
Původně zaslal: Driver

takhle vypadá auto-jednohubka i s párátkem :D

:D:D:D Vole! :D:D:D

V tom případě mám úplně stejnou jednohubku, jen v jiné barvě, ale s úplně stejným JVC radiem. :roker Snad v tom taky jednou nepotkám párátko! :roll

Nemohl na to spadnout z nějakýho mostu, nebo tak něco? To přece neni možný aby se takhle blbě napíchl. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Původně zaslal: Driver

takhle vypadá auto-jednohubka i s párátkem :D

:D:D:D Vole! :D:D:D

V tom případě mám úplně stejnou jednohubku, jen v jiné barvě, ale s úplně stejným JVC radiem. :roker Snad v tom taky jednou nepotkám párátko! :roll

Nemohl na to spadnout z nějakýho mostu, nebo tak něco? To přece neni možný aby se takhle blbě napíchl. :bojim

V dnešní době je možné i to nemožné:D:D:Djenom se musí chtít:D:D:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...