Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nákou velkou smůlou mě na mojí 205ce odešly brzdy.Závada je vtom že mi praskla trubička co vede od posilovače do zadního levýho kola.Tak jsem sehnal akorát hadičku do který to přecházý na konci.Ale trubičku mě všichni řekly že seženu v Autobenex a už čekám 4den a trubička nikde a oni mě ted dokonce řekly že mě jí ani objednat nemohly protože jí vůbec nemaji v systému.Nevíte nikdo kde bych jí sehnal???Nejlép někde v Praze...Moc dík...

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

V Praze nemáte vrakoviště:papa

A to se tam prý žije blaze:D:D:D

Brzdové trubičky z vrakoviště? Pán spadl na hlavu z hodně velké výšky?

Hr.: kdybys zadal do hledání \"brzdové trubky\", možná bys přišel na to, že za a) to není žádnou smůlou, ale pravidlem na starších 205/309, co je třeba vyměnit, protože jsou na to velmi náchylné, b) jak se ty trubky řeší.

Odesláno

trubky se řeší buď nákupem u peugeotu nebo si je necháš udělat.

ale v praze netuším kdo to dělá.

v brně je firma co to dělá, cena do 1000 kč za komplet trubky na 205

Odesláno

Nákup u Peugeotu je za ránu, tam bych se ani neptal. Ale stačí zadat výraz \"brzdové trubky\" třebas na seznam.cz, a pár firem vyběhne. Nebo pár dílen...

Odesláno
Původně zaslal: zoby

trubky se řeší buď nákupem u peugeotu nebo si je necháš udělat.

ale v praze netuším kdo to dělá.

v brně je firma co to dělá, cena do 1000 kč za komplet trubky na 205

Já za ně dal 1200 na celý auto, prek jsou potažený teflonem a dělali mi to v pneuservisu...dáš starý-udělaj podle nich nový.

Zkus ten vyhledávač, tam to určitě bude.

Odesláno

Tak brzdy už jsou asi tejden v cajku.Ještě jenom udělám kotouče a destičky na předku a mám brzdy snad napořád.Jinak jsem žádnou firmu bohužel nesehnal kde by mě ty trubky udělaly ale kamarád to stejně nakonec udělal normálně v dílně jenom s trubičky co měl v metráži.

Ale ten komplet na levou stranu co jsem měl už obědnanej jsem si stejně musel koupit protože jsme ze začátku jiný řešení nenašly.Kdyby měl třeba nikdo zájem tak ty trubičky jsem ochotnej z nákou slevou střelit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...