dýzl Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 Prosím o radu jak sundat bubny na brzdách?Abych se přiznal,zadní kola na stošestém ještě nebyla dole ale chtěl bych mladýmu zkouknout jak na tom zadek je i když brzdí na 1 !! Na staré Ibize (1985-93)se sundal jednoduše vyšroubením šroubů držících buben a zašroubováním větších přímo do bubnu se ten sundal, podobně jako to bylo a je na vejtřaskách. Předpokládám že tady asi také? A proč mne to napadlo? Na xantii mu při brzdění hlučeli tak jsem kontroloval a jedna deska byla dost jetá ,skoro KO .tak jsem je porošel všechny a až na tu jednu byli OK . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 u 106 musis povolit lozisko a stahovakem stahnout Citovat
Hafity Odesláno 1. září 2017 Odesláno 1. září 2017 A samostav do základní polohy, jinak to budeš rvát i s paknama. Bubny budou mít na konci rantlík.... Někdy to jde i bez stahováku, ale to se pozná až při boji.... Citovat
dýzl Odesláno 1. září 2017 Autor Odesláno 1. září 2017 Hmmm .tak to jste mne nepotěšili .Takže dokud to brzdí dobře,raději s tím nic nebudu dělat.Díkes za rady!!! Citovat
PAJA106 Odesláno 1. září 2017 Odesláno 1. září 2017 Na štítu brzdy by měla být gumová krytka a tou se dá podívat na tloušťku obložení. Citovat
dýzl Odesláno 5. září 2017 Autor Odesláno 5. září 2017 Paja 106 také díky.Až bude čas tak nejrpve alespoň sundám zadní kola,abych nedopadl jako s xantií- levé přední jsem vůbec nemohl sundat,použil jsem pákou heveru ,cukal sem tam až slezlo a pravé zadní šlo také hůře a navíc byla všechna tak dorvána že jsem musel řádně dupnout na trhák!!Dělat to někdepři defektu v "kostelovém oblečení" no nevím, nebo v dešti asi bych raději jel pomalu a na prázdné gumě !? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.