Xplod Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Tak to vypada, ze sem se spletl. Ze mi lambda sonda ukazuje spravne. Ted sem si na netu nesel ze, cim je vyzsi smes (mene kysliku), tim sonda dava vyzsi napeti. Je to tak spravne nebo se pletu? Citovat
Xplod Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Tak to vypada, ze sem se spletl. Ze mi lambda sonda ukazuje spravne. Ted sem si na netu nesel ze, cim je vyzsi smes (mene kysliku), tim sonda dava vyzsi napeti. Je to tak spravne nebo se pletu? Citovat
Guest mirekh Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 s tím 0,7V je to dobrý - právě tahle hodnota by měla být rovnovážný stav. Při změnách - přidání, ubrání se tahle hodnota rozhodí a systém se ji snaží zase zpátky doregulovat. Citovat
Guest mirekh Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Tak mi od včerejčího večera zůstává viset občas volnoběh na 2000ot asi to chce novej krokovej motorek. Člověk ještě neopraví jedno a už se s druhý. Možná že je to vše v něm??? Nevíte o nějaký druhovýrobě nebo jsou pouze origoše od Peugeot??? Citovat
Fanys Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Nevím jestli jsem to už někde nepřehlidul,ale už jsi zkoušel jestli není přicpaný katalyzátor? Mě to nedavno podobně zlobilo na kamošovým autě také a tak jsem rozdělal výfuk u motoru a přivázal jsem ho kusem drátu abych ho nestratil a zkusil jsem to projet a motor šel hned krasně do otaček.No a tak jsem vzal kladivo a majzlik a vybouchal jsem katalyzátor a od té doby je to v pohodě. Citovat
Guest mirekh Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Tak jsem vyměnil krokáč. Měl jsemtam ASM (nebo tak nějak) a daljsem tam Bosch ze sání z citroena 2.0 16V o kterým mi v servisu PEUGEOT tvrdili že tam nejde. Debilové ani ho nezkusili z toho druhýho sání vymontovat. A funguje krásně. Problémy ještě docela nezmizely. Za studena to ještě škube při plným plnynu se dusí. při ohřátém motoru je vše OK. Koukal jsem ještě do zapojení a je tam vepředu na bloku čidlo klepání. Víte o něm někdo něco???? Taky na hlavě na kraji by mělo být čidlo polohy vačky (ale viděl jsem fotky asi z novějšího 2-litru)- já tam nic nemám? Citovat
Xplod Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Cidlo kalepani meri klepani motoru a kdyz motor klepe, RJ upravuje predstih. Cidlem polohy vacky asi myslis cidlo polochy klikove hridele. To je zastrceny myslim ze zezadu do motoru nekde u setrvacniku. Ovsem kdyby bylo spatny, tak by ti asi neukazoval otackomer (to nevim jiste) Jinak ja sem zjistil ze mam v hajzlu MAP (snimac tlaku v sani). A to by mohlo bejt ono, snad. Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Nechce se mi to cist cely, ale zkus odpojit vyfuck:D jestli neni ucpanej, dost casto to tady lidem opravuju - vypalenej KAT.:super. Normalne ho odpoj za svodama a nastartuj.. Citovat
Guest mirekh Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Xplode- no právě že čidlo polohy vačky by mělo být na vačce. Nevím proč tam na nějakejch motorech je, když tam je přece vždy čidlo polohy kliky- to je na setrváku. Vyčetl jsem to z takový tý tlustý knížky co všude prodávaj. Myslím, ale že já ho tam na vačce nemám. Hale jak se ti projevovalo to špatný podtlakový čidlo??? Citovat
Xplod Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ja sem zatim jenom zjistil ze je spatny, jeste sem ho nemenill. Podle par prispevku co sem cetl, by prave vadny todle cidlo melo zpusobovat skubani motoru v tahu. S tim cidlem na ty vacce mas pravdu, ale zalezi co mas za ECU, ne vsechny 2.0 16V je mely. Nasel sem jeden obrazek, treba ti pomuze. [upravil dne 7/2/06 Xplod] Citovat
VIP3R Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 Chci trošku oprášit tento thread a zeptat se jestli už jste přišli na to čím to škubání je? Já jsem na to zatím nepřišel... Citovat
TITANa Odesláno 12. únor 2006 Odesláno 12. únor 2006 to cidlo je zistenie hornej uvrate kompresie prveho valca a sinchronizaciu vacky a klukoveho hriadela. s akceleraciou nic nema spolocne. ak nieje sinchronizacia motor nejde ak je motor ide. nic viac. Citovat
Guest mirekh Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 No mě už to celkem jezdí i startuje. Jen za studena mi motor trochu škube, resp. když razantně prošlápnu plyn tak se přidusí. Za tepla je vše v poho. Protože jsem už měnil skoro všechno (mám sbírku všech čidel, krokáčů atd..) zbývá mi ještě čidlo klepání. Už mám doma dvě půjčený, jen je zkusit vyměnit. Bohužel je přidělaný vepředu na bloku uprostřed mezi 2 a 3 válcem tak blbě pod sáním, že se tam zaboha nedostanu, tak ho zkusím přišroubovat někde jinde na motor (je to takovej černej disk s nápisem Bosch na štoubu kterej prochází středem) a má na sobě asi 25 cm kabel se zeleným 3pin konektorem. Někdo tady psal že podle něj ECU za studena upravuje předstih. Citovat
Merlin021 Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 Chlapi ja som ztoho čo ste vymenovali urobil všetko a nič! Ani výmena katalyzátoru nepomohla i keď bol roztavený, pretože som mal preskočený rozvod!! Tak kuni aj na rozvod! Citovat
Guest mirekh Odesláno 26. září 2006 Odesláno 26. září 2006 čau. tak já už mám zase znovu problémy. na plyn to jezdí dobře a na benzín se tomu nechce, motor vibruje, nemá sílu. Hádal bych na poslední věc co jsem ještě nevyměnil a to je vadný některý ze vstřiků (proto to asi vibruje jako by byl nevyváženej motor). Je to ale problém, nevím jak ho vyrvat a hlavně kámoš na vrakárně žádnej podobnej nemá. Citovat
wein Odesláno 26. listopad 2006 Odesláno 26. listopad 2006 Původně zaslal: VIP3R Chci trošku oprášit tento thread a zeptat se jestli už jste přišli na to čím to škubání je? Já jsem na to zatím nepřišel... já mám stejnej problém a řešení také nemůžu najít.. napadá mě lambda nebo katík.. kdo ví.. taky mě s** že když mu šlápnu na krk skoro chcípne a dusíse se.. na jedničku no problém tu můžu točit do červena ale na dvojku ohne chance:bojim Citovat
Guest mirekh Odesláno 26. listopad 2006 Odesláno 26. listopad 2006 čau kluci, tak už se v tom zase hrabu, nakonec jsem vyměnil všechny vstřiky (bohužel jsem z dvoulitra nesehnal, tak jsem tam dal z 1.8 16V- práce na 25 minut). U těch stajech byl 1. od vsupu paliva zarezlej. Je to lepší, konečně startuju na benzín (připomínám že jezdím na jednoduchej plynovej systém), ale stejně to na benzín občas poškubává. Teď tam mám přestojeno asi všechno z 1.8 16V plus novou lamdu. Takže už nevím čím tomůže být.... Asi to chce znovu diagnostiku. Citovat
Čeněk Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Mě blblo před rokem čidlo na teplotu přistrojovky, myslím to modré a dovezli mi ho od POP-ART Třinec za nějakých 150 ,-Kč. V Peugeotu za něj chtěli 1000,- Kč. www.pop-art.cz Citovat
Guest mirekh Odesláno 1. prosinec 2006 Odesláno 1. prosinec 2006 čeňku, máš pravdu, modrý je na palubku, ale to nemá s funkcí motoru vůbec nic společného. Citovat
robull Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 mam presne ten isty problem ako ty, skusal som zatial vymenit zapalovaciu listu, ale v tej to nie je. Mam podozrenie na snimac otacok kluky. Ty si to ako opravil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.