Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všeho do času - ChouLu toho má teď až nad hlavu. Mě AJ problém nedělá a myslím si, že nás tady bude víc. Do systému sice přístup nemám, ale poradit můžu. 

Odesláno

Musí se tam nejdřív nahrát původní ikony, pak se to pustí... Ještě něco řešíme s vydavatelem této funkce, pak to pustíme....

Odesláno (upraveno)

1) Chtěl jsem si nastavit upozornění, které mě hrozí bombardovat mail a SZ a zjistil jsem, že z pro mne nepochopitelných důvodů mi admin zakázal si některé body vypnout. To je stav trvalý nebo se s tím ještě něco bude dít? Jaký smysl taková blokace pro admina má?

Konkrétně jde o:
a) mail o tom, že jsem obdržel SZ (nepotřebuju, vidím to a reaguju když chci a můžu)
b) mail o tom, že někdo komentoval něco, co sleduji (nepotřebuju)
c) upozornění, že mi někdo ošipkoval příspěvek (to je mi volný jak kšandy)

Budu si to teda moci někdy zrušit a nechat jen opravdu ta upozornění, která považuju já za pro mne podstatná?

2) Na PC v práci se mi nezobrazuje lišta mezi označením Nepřečtené příspěvky a faktickými příspěvky. Chtěl jsem si nastavit sledování za posledních 24 hodin všech příspěvků (přečtených i nepřečtených) a to na pracovním PC nemohu. Jak to vyřešit?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jakmile jsem na toto byl upozorněn, tak jsem všechna omezení odstranil, teď by to snad mělo jít všem změnit, ještě jsem to ani nestihl ozkoušet...  Záměr to zakázat určitě nebyl... 

Odesláno

Medvěde,  v práci mám také velké problémy s fórem. Je to asi tím, ze je něco adminem sítě v práci zablokované. Jediný povolený prohlížeč je chrome. Nejde mi třeba  u nějakého vlákna skočit   hned na poslední příspěvek, ale musím  klikat na čísla stránek a takto se doklikat až  na konec vlákna. Doma mi toto nedělá  a vše  funguje funguje korektně. Ještě  jsem narazil na mobilu, ze jsem jsem citoval příspěvek s grilem ze sudu a pak když  jsem v tom vlákně (co jste dnes udělali) chtěl ocitovat  něco dalšího, tak mi tam furt skákala citace i s fotkami grilu. Jinak jsem chtěl přesně napsat, proč mám zaplá nějaká upozornění, která  nepotřebuji. Takže jsi mi ušetřil práci 

Odesláno (upraveno)

Nevim jestli někdo psal, ale v Google Chrome v poslední verzi, když chci procházet horní menu Hlavní strana, Forum, Uživatelé atd, tak na jednotlivá ouška když se chci dostat musím dvakrát kliknout...

Taky sem si všimla velmi pomalého ukládání vkládaného příspěvku.

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno (upraveno)

To je ale problém prohlížeče - tedy GoogleChrome. resp. nastavení.  

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno (upraveno)

No, to si nemyslím, naopak, když se mi to na předchozí verzi fora nedělo, tak to nebude mým prohlížečem :). Kvůli jednomu foru na kterém se mi to takhle chová, si nebudu přenastavovat prohlížeč když s ním nikde jinde problém nemám.

Konkrétně se domnívám, že jde o chybu komponenty s oušky, prvně reagují na změnu stavu (změna z modré na bílou) podruhé reagují na click jako "href". Co jsem se dívala tak se prvně u kliknutého nastaví oušku třída ipsNavBar_active, ale atribut data-active zůstává ještě u předchozí stránky. Teprve až když znovu kliknu na už vybarvené ouško s třídou výše uvedenou se přesune atribut data-active. Tohle se netváří na chybu prohlížeče...

Při kliknutí na uživatele se atribut data-atcive úplně vytratil při zkoušení překlikávání :) 

Odesláno (upraveno)

Tak já mám verzi 51.0.2704.103 m a zlobí to. 

Když vypnu veškeré doplňky prohlížeče tak se to chová stejně..

Odesláno

Jeee a když sem teď klikla že chci pokračovat v diskuzi do pole pro psaní tak mi tu zůstal původní příspěvek, který sem psala přestože je už odeslaný.

Musí se smazat cache nebo něco po té migraci? Jako já nemám prohlížeč nikterak přenastavený. Nainstalovala jsem ho, doplnila adblock a pár vývojářských doplňků a nastavila kam se mají ukládat soubory jinak fakt nemám nijak jinak nastavený. Mi neříkejte, že to je jen problém u mě. A kvůli foru si prohlížeč ani speciálně nastavovat nehodlám. Btw stejné chování vykazuje i IE 11 (11.420.10586.0)

Já se nějak nechci dohadovat komu to funguje a komu ne. Poukazuju na problém který se mi tu objevuje. Mohu ozkoušet ještě na dalších 3 počítačích :) 

Odesláno

To že zůstává v poli pro odpověď příspěvek od minula je chyba, ví se o ní a řeší se (snad)

Odesláno

Hmm, tak na dvojklik sem už přišla ale teda vůbec se mi to nelíbí. Musim dvakrát klikat proto, protože mám dotykový displej u notebooku :( https://invisionpower.com/forums/topic/422237-41-menu-double-click-required-to-change-pages-apps/ 

A podle reakcí ve vlákně (který je teda více než půl roku starý) pro to zatím nenašli řešení.

Takže ne prohlížečem :P ale celým ntb jen proto, že mám touchscreen :P 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...