regius Odesláno 27. leden 2017 Odesláno 27. leden 2017 Když nejsem přihlášeny , tak mě ukazuje v Nastávajicí události nějaké 2 akce. Když se přihlásím ,tak ukazuje Nejsou žádné nastávajicí události Citovat
proreo Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 Mne este neprisiel z fora ani jeden email. A to sledujem temy a mam to nastavene, aby ma to upozornovalo aj emailom. Schreek si istotne pamata, ze mi neprisiel ani potvrdzovaci email registracie a musel ma aktivovat rucne. Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2017 Autor Odesláno 30. leden 2017 Promiň, ale chybu nejspíš musíš hledat ve své schránce, 99% lidem ty maily chodí, na seznamu padáme občas do hromadných, ale jinak jsme žádný problém nezaznamenali Citovat
proreo Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 To mi tvrdil aj jeden e-shop a nakoniec sa ukázalo že ich aplikácia urezavala c v .com, takze do databázy sa zapísalo len .om Je možné že sa Váš server nekamarati s hotmailom (microsoft). To sa mi už tiež stalo. Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2017 Autor Odesláno 30. leden 2017 Máme tu stovky lidí co mají hotmail a funguje jim to. Nechci aby to vypadalo, že na to kašlu, ale z naší strany opravdu vše vypadá v pořádku... Citovat
FrantaCV Odesláno 30. leden 2017 Odesláno 30. leden 2017 " To mi tvrdil aj jeden e-shop a nakoniec sa ukázalo že ich aplikácia urezavala c v .com, takze do databázy sa zapísalo len .om " To by asi dělal všem - zkus si založit mail-box např. na seznam nebo tiscali či atlas a uvidíš změnu ( chodí/nechodí) P.S. To Schreek - dík error už zmizel. Citovat
Schreek Odesláno 30. leden 2017 Autor Odesláno 30. leden 2017 Franto není zač, nic jsem neudělal Citovat
brixtr Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Při kliknutí na "zobrazit všechny" když se snažím rozkliknout kdo má dnes narozeniny, vyskočí že to nelze najít viz obrázek Citovat
FrantaCV Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 V 30. 1. 2017 at 16:15, Schreek napsal: Franto není zač, nic jsem neudělal To mi připomíná jedno rčení: "Problém, který se nevyřeší sám do tří dnů, nestojí o Tvojí pozornost". Nicméně závada odstraněna, příčina nezjištěna. To Brixtr - Vydrž, třeba se to taky odstraní samo. Citovat
brixtr Odesláno 2. únor 2017 Odesláno 2. únor 2017 Ty mi to nebudeš věřit ale já tohle rčení znám tak jsem ty tři dny čekal než jsem to napsal Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 A další haluz (už jsem si toho všiml několikrát) - když zareaguju někde ve vlákně a hned poté jdu odepsat někomu na SZ prudí mě to, že nelze odesílat příspěvky v rychlém sledu ... Je to opravdu nutné ? Chápu, že to je ochrana proti botům ale kombinace příspěvků a SZ ? Citovat
Schreek Odesláno 5. únor 2017 Autor Odesláno 5. únor 2017 Na zkoušku staženo na 10 vteřin, ale radši piš pomaleji Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Nevím, jestli není 10 sekund málo, teď jsem skrýval dva příspěvky. Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2017 Odesláno 18. únor 2017 (upraveno) hurrraaaa problém se zobrazováním datumu zdá se vyřešen ! Edit : Aha, tak spíš částečně - u všech příspěvků starších 1/1/2017 je datum v pořádku, od 1/1/2017 včetně je stále datum ve formátu "odesláno 29.leden" .. No ale i tak pokrok Upraveno 18. únor 2017 uživatelem StibTo Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2017 Odesláno 18. únor 2017 (upraveno) Ty mě nebudeš školit Pokud něco dělám, dělám to pořádně. Když jde nastavit zobrazení datumu v celém formátu DD.MM.YYYY pro příspěvky před 1/1/2017, jde to i pro ty po 1/1/2017. "Odesláno 29. leden" je informace k xxxx - potřebuju stejně vědět (pokud jsem vlákno třeba dříve nesledoval), KTERÉHO ROKU je toho 29.ledna ... A nedá pokoj! Upraveno 18. únor 2017 uživatelem StibTo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.