Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když nejsem přihlášeny , tak mě ukazuje v Nastávajicí události nějaké 2 akce.

Když se přihlásím ,tak ukazuje Nejsou žádné nastávajicí události :myslim

Odesláno

Mne este neprisiel z fora ani jeden email. A to sledujem temy a mam to nastavene, aby ma to upozornovalo aj emailom. Schreek si istotne pamata, ze mi neprisiel ani potvrdzovaci email registracie a musel ma aktivovat rucne.

Odesláno

Promiň, ale chybu nejspíš musíš hledat ve své schránce, 99% lidem ty maily chodí, na seznamu padáme občas do hromadných, ale jinak jsme žádný problém nezaznamenali :( 

Odesláno

To mi tvrdil aj jeden e-shop a nakoniec sa ukázalo že ich aplikácia urezavala c v .com, takze do databázy sa zapísalo len .om

Je možné že sa Váš server nekamarati s hotmailom (microsoft). To sa mi už tiež stalo.

Odesláno

Máme tu stovky lidí co mají hotmail a funguje jim to. Nechci aby to vypadalo, že na to kašlu, ale z naší strany opravdu vše vypadá v pořádku... 

Odesláno

" To mi tvrdil aj jeden e-shop a nakoniec sa ukázalo že ich aplikácia urezavala c v .com, takze do databázy sa zapísalo len .om "

To by asi dělal všem - zkus si založit mail-box např. na seznam nebo tiscali či atlas a uvidíš změnu ( chodí/nechodí) 

P.S. To Schreek - dík error už zmizel.

Odesláno

Při kliknutí na "zobrazit všechny" když se snažím rozkliknout kdo má dnes narozeniny, vyskočí že to nelze najít viz obrázek 

16442913_10207847064886163_2139454803_o.png

Odesláno
V 30. 1. 2017 at 16:15, Schreek napsal:

Franto není zač, nic jsem neudělal :D

To mi připomíná jedno rčení: "Problém, který se nevyřeší sám do tří dnů, nestojí o Tvojí pozornost".:D Nicméně závada odstraněna, příčina nezjištěna.;)

To Brixtr - Vydrž, třeba se to taky odstraní samo.:aut

Odesláno

A další haluz (už jsem si toho všiml několikrát) - když zareaguju někde ve vlákně a hned poté jdu odepsat někomu na SZ prudí mě to, že nelze odesílat příspěvky v rychlém sledu ... Je to opravdu nutné ? Chápu, že to je ochrana proti botům ale kombinace příspěvků a SZ ?

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

hurrraaaa problém se zobrazováním datumu zdá se vyřešen ! :super

Edit : Aha, tak spíš částečně - u všech příspěvků starších 1/1/2017 je datum v pořádku, od 1/1/2017 včetně je stále datum ve formátu "odesláno 29.leden" .. No ale i tak pokrok :)

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

Ty mě nebudeš školit :bacha Pokud něco dělám, dělám to pořádně. Když jde nastavit zobrazení datumu v celém formátu DD.MM.YYYY pro příspěvky před 1/1/2017, jde to i pro ty po 1/1/2017. "Odesláno 29. leden" je informace k xxxx - potřebuju stejně vědět (pokud jsem vlákno třeba dříve nesledoval), KTERÉHO ROKU je toho 29.ledna ...

A nedá pokoj!

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...