Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som skusal na android radiu (v ocovom hyundai accent) zosilnovac ktory som kupil v kamennej predajni, a mozem povedat ze vyzera funkcne. Po odpojeni original zosilnovaca a zapojeni kabla som nenaladil jednu stanicu (konkretbe Europu 2). Po nahodeni zosilnovaca chytil som ju bez problemov s RDS....uvidim co to spravi v 508cke ked mi pride radio. 

Zosilnovac som upravil fakra konektormi z tej napajacej vyjhybky. Viac napovedia fotky....

IMG_20181025_163906.jpg

Odesláno

To co jsi k rádiu dostal je odbočka pro napájení origo zesilovače po anténním kabelu.

Nevím jak u 508čky (moje 406tka má pasivní anténu), ale třeba u koncernu bývá zesilovač napájený z rádia po středovém vodiči anténního koaxu.
Rádio má výstup +12 po zapnutí (modrý kabel, napájení zesilovače), ten se připojí k modrému u té odbočky. Tím je zajištěno napájení zesilovače i s neorigo rádiem.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravim pani, vcera som nahodil android radio a mam jeden problemik. Cca po 2 minutach sa mi v aute vypne trvalych 12V ktore idu do radia. Mam to odstopovane. po vytiahnuti klucika sa napatie strati, a tym padom mi neuklada pamat. Skusal som merat ci to nahodou nieje prehodene s +ACC ale nie - to funguje ok. Da sa to cez diagnostiku nejak osetrit? popripade co s tym..... Inak pocut ze sa odpoji nejake relatko a napatie je fuc... 🤔

Mohol by mi niekto z vas este povedat ako mate osadene poistky pod volantom v poistkovej skrinke? Jedna sa mi o poistky 28B, 28A, 6A, 6B.

image.png.17490b241b6f690980ded32288763f4e.png

Dakujem

Upraveno uživatelem Luboss1991
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Pozor sú tam sice nižšie ceny za radio ale dorovna to cena za poštovné, ktoré navýšili Číňania 🤨

Co sa týka denneho svietenia neviem ani kde je taka možnosť v radiu ale podla mna to nevie ovplyvniť cez ten Canbus ktory tam je. 

Upraveno uživatelem brixtr
nepiš dva příspěvky hned za sebou, použíj upravit ;)
Odesláno

407 nemá denní svícení. Tam to jde přes diagnostiku aktivovat, že se rozsvítí světla při nastartování, ale nesvítí osvětlení budíků a středového panelu. To se rozsvítí až při zapnutí světel páčkou nebo při setmění jakmile je aktivuje senzor světel.

Odesláno

Na 407 kto ovlada to svietenie co sa nastavuje cez diagnostiku? Radio?

Mal som to aktivne cez diagnostiku a po vymene radia za android prestalo svetla zapinat. Na Dia sa tvari, ze aktivne nejde opat aktivovat. Ked som vratil povodne radio uz nerozsvecuje po nastartovani.

Vie niekto ci to ovlada radio?

v androide je to v menu no nic to nerobi.

Odesláno

ono to nebude jen v BSI
ja mel aktivovane sviceni C4 2007od vyroby - vymenil sem display a samo se to deaktivovalo (display cca rok 2005)
kamarad pouzil muj stary display (2007) do auta 2006 a neslo to nastavit i kdyz na diag to bylo aktivni
vymenil to za RT4 a najednou mu to slo menit i v palubaku

dokaze tohle nekdo vysvetlit ??

Odesláno (upraveno)
V 25. 10. 2018 at 17:07, Luboss1991 napsal:

Dnes som skusal na android radiu (v ocovom hyundai accent) zosilnovac ktory som kupil v kamennej predajni, a mozem povedat ze vyzera funkcne. Po odpojeni original zosilnovaca a zapojeni kabla som nenaladil jednu stanicu (konkretbe Europu 2). Po nahodeni zosilnovaca chytil som ju bez problemov s RDS....uvidim co to spravi v 508cke ked mi pride radio. 

Zosilnovac som upravil fakra konektormi z tej napajacej vyjhybky. Viac napovedia fotky....

funguje to ? pomohlo ti to ?

Upraveno uživatelem brixtr
Odstraněné obrázky z citace
Odesláno (upraveno)

Tak v Neděli jsem obědnal za 365 dol. a už je na cestě tak jsem zvědav bylo to nejlevnější ktere šlo koupit z DE skladu jinak ostatní za 400 a více a na Alibaba to sIMG_20180709_172214.thumb.jpg.9f70ed5f4860071e16a8cc36fc72491a.jpgame ale ještě plus clo a další poplatky 

Upraveno uživatelem stoupa250

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...