Pipo44 Odesláno 25. říjen 2018 Odesláno 25. říjen 2018 ja som už skúsil mnoho zlučovačov a ani jeden nefunguje... chyba je v rádiu Citovat
Luboss1991 Odesláno 25. říjen 2018 Odesláno 25. říjen 2018 Dnes som skusal na android radiu (v ocovom hyundai accent) zosilnovac ktory som kupil v kamennej predajni, a mozem povedat ze vyzera funkcne. Po odpojeni original zosilnovaca a zapojeni kabla som nenaladil jednu stanicu (konkretbe Europu 2). Po nahodeni zosilnovaca chytil som ju bez problemov s RDS....uvidim co to spravi v 508cke ked mi pride radio. Zosilnovac som upravil fakra konektormi z tej napajacej vyjhybky. Viac napovedia fotky.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ice-man Odesláno 25. říjen 2018 Odesláno 25. říjen 2018 To co jsi k rádiu dostal je odbočka pro napájení origo zesilovače po anténním kabelu. Nevím jak u 508čky (moje 406tka má pasivní anténu), ale třeba u koncernu bývá zesilovač napájený z rádia po středovém vodiči anténního koaxu. Rádio má výstup +12 po zapnutí (modrý kabel, napájení zesilovače), ten se připojí k modrému u té odbočky. Tím je zajištěno napájení zesilovače i s neorigo rádiem. Citovat
Luboss1991 Odesláno 4. listopad 2018 Odesláno 4. listopad 2018 (upraveno) Zdravim pani, vcera som nahodil android radio a mam jeden problemik. Cca po 2 minutach sa mi v aute vypne trvalych 12V ktore idu do radia. Mam to odstopovane. po vytiahnuti klucika sa napatie strati, a tym padom mi neuklada pamat. Skusal som merat ci to nahodou nieje prehodene s +ACC ale nie - to funguje ok. Da sa to cez diagnostiku nejak osetrit? popripade co s tym..... Inak pocut ze sa odpoji nejake relatko a napatie je fuc... Mohol by mi niekto z vas este povedat ako mate osadene poistky pod volantom v poistkovej skrinke? Jedna sa mi o poistky 28B, 28A, 6A, 6B. Dakujem Upraveno 4. listopad 2018 uživatelem Luboss1991 Citovat
petterko Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 (upraveno) Zajtra zacina na Aliexperese "BLACK FRIDAY". Su tam celkom slusne ceny na androidy aj zo skladov v EU. Upraveno 22. listopad 2018 uživatelem petterko Citovat
Bacil11 Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Ahojte, Funguje vam denne svietenie. Mam androida v 407 a v menu to viem povolit no svetla nezapne. Skusali sme to menit diagnostikou a nepomohlo. Citovat
cerki Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 (upraveno) Pozor sú tam sice nižšie ceny za radio ale dorovna to cena za poštovné, ktoré navýšili Číňania Co sa týka denneho svietenia neviem ani kde je taka možnosť v radiu ale podla mna to nevie ovplyvniť cez ten Canbus ktory tam je. Upraveno 22. listopad 2018 uživatelem brixtr nepiš dva příspěvky hned za sebou, použíj upravit ;) Citovat
Laďa Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 407 nemá denní svícení. Tam to jde přes diagnostiku aktivovat, že se rozsvítí světla při nastartování, ale nesvítí osvětlení budíků a středového panelu. To se rozsvítí až při zapnutí světel páčkou nebo při setmění jakmile je aktivuje senzor světel. Citovat
Bacil11 Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 Na 407 kto ovlada to svietenie co sa nastavuje cez diagnostiku? Radio? Mal som to aktivne cez diagnostiku a po vymene radia za android prestalo svetla zapinat. Na Dia sa tvari, ze aktivne nejde opat aktivovat. Ked som vratil povodne radio uz nerozsvecuje po nastartovani. Vie niekto ci to ovlada radio? v androide je to v menu no nic to nerobi. Citovat
Agrafik Odesláno 22. listopad 2018 Odesláno 22. listopad 2018 RT3 to mám dojem to nastavit jde. Citovat
Bacil11 Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 Ahojte, Referendova otazka na, ktoru je odpoved Ano/Nie Ovlada na 407 zapinanie svetiel po nastartovani radio? Ano/Nie? Dakujem za odpoved Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. listopad 2018 Odesláno 23. listopad 2018 ono to nebude jen v BSI ja mel aktivovane sviceni C4 2007od vyroby - vymenil sem display a samo se to deaktivovalo (display cca rok 2005) kamarad pouzil muj stary display (2007) do auta 2006 a neslo to nastavit i kdyz na diag to bylo aktivni vymenil to za RT4 a najednou mu to slo menit i v palubaku dokaze tohle nekdo vysvetlit ?? Citovat
Pipo44 Odesláno 26. listopad 2018 Odesláno 26. listopad 2018 (upraveno) V 25. 10. 2018 at 17:07, Luboss1991 napsal: Dnes som skusal na android radiu (v ocovom hyundai accent) zosilnovac ktory som kupil v kamennej predajni, a mozem povedat ze vyzera funkcne. Po odpojeni original zosilnovaca a zapojeni kabla som nenaladil jednu stanicu (konkretbe Europu 2). Po nahodeni zosilnovaca chytil som ju bez problemov s RDS....uvidim co to spravi v 508cke ked mi pride radio. Zosilnovac som upravil fakra konektormi z tej napajacej vyjhybky. Viac napovedia fotky.... funguje to ? pomohlo ti to ? Upraveno 29. listopad 2018 uživatelem brixtr Odstraněné obrázky z citace Citovat
Luboss1991 Odesláno 27. listopad 2018 Odesláno 27. listopad 2018 Velmi ani nie.........zatial som to poriesil tak, ze za radio som nalepil interierovu antenu (taka co sa lepi na okno) a chytam s tym viac stanic ako s originalom hoci aj so zosilnovacom. Citovat
Pipo44 Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 riešim to už dlho a stále sa mi to nepodarilo vyriešiť ..... a asi sa to ani nevrieši, problém bude v rádiu Citovat
Luboss1991 Odesláno 28. listopad 2018 Odesláno 28. listopad 2018 No moj subjektivny nazor je taky, ze na inu antenu to funguje lepsie. Podobne radio ma aj oco v hyundai, a tam je prijem perfektny. Myslim si ze to bude antenou... Citovat
Pipo44 Odesláno 29. listopad 2018 Odesláno 29. listopad 2018 no neviem neviem... ak budem mať niečo nové píšem Citovat
stoupa250 Odesláno 29. listopad 2018 Odesláno 29. listopad 2018 (upraveno) Tak v Neděli jsem obědnal za 365 dol. a už je na cestě tak jsem zvědav bylo to nejlevnější ktere šlo koupit z DE skladu jinak ostatní za 400 a více a na Alibaba to same ale ještě plus clo a další poplatky Upraveno 29. listopad 2018 uživatelem stoupa250 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.